Neler Yeni

SİSTEM İÇİN ANAKART ÖNERİSİ

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardımcı olabilecek var mı

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Kaan
sistemi alıp sonra olan parçaları kenera koyup yeni parçalarmı aldın hocam

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Kaan
öyle olunca garanti dışı kalımıyormu bilmediğimden soruyorum çünklü sen parçalrı tek tek almadın toplu şekilde aldın o zaman iade oluyormu soruna gelcek olursak bence gereksiz ama a serisden b sersine geçebilirsn marka olarak biostarı fazla bilmiyorum

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
öyle olunca garanti dışı kalımıyormu bilmediğimden soruyorum çünklü sen parçalrı tek tek almadın toplu şekilde aldın o zaman iade oluyormu soruna gelcek olursak bence gereksiz ama a serisden b sersine geçebilirsn marka olarak biostarı fazla bilmiyorum
tamam hocam bana oluyo dendi iade ondan o zaman anakartı değiştirmeyeyim ileride değiştirirm olmadı

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Kaan
tamam hocam bana oluyo dendi iade ondan o zaman anakartı değiştirmeyeyim ileride değiştirirm olmadı
yani şuan sistem senin istediğin şekilde tatmin ediyorsa sıkıntı yok tur aynı şekilde bende soğutucuyu değiştircem daha iyi alcam şuna beni idare edyiyor masrafa gerek yok onun gibi düşün

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
yani şuan sistem senin istediğin şekilde tatmin ediyorsa sıkıntı yok tur aynı şekilde bende soğutucuyu değiştircem daha iyi alcam şuna beni idare edyiyor masrafa gerek yok onun gibi düşün
hocam sistem montajsız daha yarın kurdurucam ondan bir şeyler değiştirilmesi gerekiyorsa değiştireyim dedim ben normal günlük kullanıcam işimde kullancam oyun oynarım bir de

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Kaan
hocam sistem montajsız daha yarın kurdurucam ondan bir şeyler değiştirilmesi gerekiyorsa değiştireyim dedim ben normal günlük kullanıcam işimde kullancam oyun oynarım bir de
yani o zaman sana kalmış hocam daha iade edebiliyosna a serisinden se b serisi daha iyi diye biliyorum değiştirme imkanın ve bütçen varsa kullan bence

ConquerorXIV

80+ Gold

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
yani o zaman sana kalmış hocam daha iade edebiliyosna a serisinden se b serisi daha iyi diye biliyorum değiştirme imkanın ve bütçen varsa kullan bence
hocam şöyle 2090 tl veriyolar anakartı iade dersem işte daha düşük fiyat veriyolar biostarı ondan alayım mı dedim aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci yükseltmiceksen ve ekstra m2 takmıcaksan çok gerek yok
tamamdır hocam yok yükseltmicem 2 tane de m2 takmicam şu anlık

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sercan Güre
bu anakartta bluetooth ve wifi yok ya bluetooth ile bağlanan parçalarım için bunu alsam olur mu
wifi içinde 2.4ghz ile bağlanan mouse ve klavyem var onun için önerebileceğiniz bir şey var mıdır

tamam hocam bence de gereksiz geldi şuan anakart değişikliği ileride yükseltmek istersem değiştireceğim anakartı

burdan karşılaştır
teşekkür ederim hocam :)

Top Bottom