Merhaba arkadaşlar, ilk kez kendim bir sistem topluryorum, aslında pandemi öncesinden beri araştırma yapıyorum ancak fiyatların aşırı artması nedeniyle bir süre erteledim şimdi ise elimdeki bilgisayar yetmediğinden dolayı almak zorundayım sizlerden kafamda kurduğum sistemin daha iyi olabilmesi için tavsiyeler bekliyorum tek isteğim Kasa RGB olmasın şahsen çıok itici buluyorum, şimdiden teşekkür ederim.
SSD: toshiba kioxia exceria 480gb
Ram: 2adet Adata xpg gammix 8gb 3000mhz
bu iki ürünün siparişini incehesaptan verdim ancak ödemenin yapılmadığına dair başarısızlık söz konusu olduğu yazmakta durum düzelmezse eşdeğer parçalar alacağım
Anakart : Aşağıdaki 3 anakart içerisinden birini alacağım, s2h hakkında bazı olumsuz yorumlar var o yüzden onu son seçenek olarak alıyorum.
Gigabyte b450m s2h.
Asus prime b450m-k
msi b450m pro-m2 max
İşlemci: Aslında ryzen 5 2600 veya 1600 af düşünüyordum ancak stoklarda olmaması ve gelmeyeceğinin söylenmesi yüzünden ryzen 3 3100
Ekran Kartı: Sapphire Pulse AMD Radeon RX5500 XT 8GB
Kasa: Zalman N2. aslında bu konuda kafam epey karışık ne bir seçim yapamadım
PSU: Bunda da sizlerin önerilerini bekliyorum.
Monitör: 75hz bir monitör düşünüyorum aklımda olan
LG 22MK400H 21.5"
SSD: toshiba kioxia exceria 480gb
Ram: 2adet Adata xpg gammix 8gb 3000mhz
bu iki ürünün siparişini incehesaptan verdim ancak ödemenin yapılmadığına dair başarısızlık söz konusu olduğu yazmakta durum düzelmezse eşdeğer parçalar alacağım
Anakart : Aşağıdaki 3 anakart içerisinden birini alacağım, s2h hakkında bazı olumsuz yorumlar var o yüzden onu son seçenek olarak alıyorum.
Gigabyte b450m s2h.
Asus prime b450m-k
msi b450m pro-m2 max
İşlemci: Aslında ryzen 5 2600 veya 1600 af düşünüyordum ancak stoklarda olmaması ve gelmeyeceğinin söylenmesi yüzünden ryzen 3 3100
Ekran Kartı: Sapphire Pulse AMD Radeon RX5500 XT 8GB
Kasa: Zalman N2. aslında bu konuda kafam epey karışık ne bir seçim yapamadım
PSU: Bunda da sizlerin önerilerini bekliyorum.
Monitör: 75hz bir monitör düşünüyorum aklımda olan
LG 22MK400H 21.5"