Sistem için tavsiye

msrns

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar, ilk kez kendim bir sistem topluryorum, aslında pandemi öncesinden beri araştırma yapıyorum ancak fiyatların aşırı artması nedeniyle bir süre erteledim şimdi ise elimdeki bilgisayar yetmediğinden dolayı almak zorundayım sizlerden kafamda kurduğum sistemin daha iyi olabilmesi için tavsiyeler bekliyorum tek isteğim Kasa RGB olmasın şahsen çıok itici buluyorum, şimdiden teşekkür ederim.

SSD: toshiba kioxia exceria 480gb

Ram: 2adet Adata xpg gammix 8gb 3000mhz

bu iki ürünün siparişini incehesaptan verdim ancak ödemenin yapılmadığına dair başarısızlık söz konusu olduğu yazmakta durum düzelmezse eşdeğer parçalar alacağım

Anakart : Aşağıdaki 3 anakart içerisinden birini alacağım, s2h hakkında bazı olumsuz yorumlar var o yüzden onu son seçenek olarak alıyorum.

Gigabyte b450m s2h.

Asus prime b450m-k

msi b450m pro-m2 max

İşlemci: Aslında ryzen 5 2600 veya 1600 af düşünüyordum ancak stoklarda olmaması ve gelmeyeceğinin söylenmesi yüzünden ryzen 3 3100

Ekran Kartı: Sapphire Pulse AMD Radeon RX5500 XT 8GB

Kasa: Zalman N2. aslında bu konuda kafam epey karışık ne bir seçim yapamadım

PSU: Bunda da sizlerin önerilerini bekliyorum.

Monitör: 75hz bir monitör düşünüyorum aklımda olan
LG 22MK400H 21.5"

Zalman N2 tavsiye ederim, güzel kasadır.

SSD'de sıkıntı çıkarsa bu alternatif alınabilir.

Anakart olarak da B450M S2H tavsiye ederim, bu bütçede daha üstüne bence gerek yok.

Nasıl kötü yorumlar var ya b450 s2h hakkında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD'de sıkıntı çıkarsa bu alternatif alınabilir.
Ayrıca hocam o ssdlerde de sıkıntı çıkabiliyormuş

Ayrıca hocam o ssdlerde de sıkıntı çıkabiliyormuş

Kendim de kullanıyorum, 1 yıldır sorun çıkarmadı. Yavaşlama vb. de görmedim. Tavsiye isteyen herkese öneriyorum, alanlarda da sorun görmedim. Her üründe sıkıntı çıkabilir, 860 Evo'da bile. Kronik sorunlu olması için ürünlerin sıkıntı çıkarma riskinin çok daha yüksek olması lazım, üstelik bu üründe 3 yıl Kingston garantisi var. Sıkıntı çıkarsa para iadesi bile yapıyorlar.

Tekrar selamlar arkadaşlar, bir süre işlerim vardı geri dönüş yapamadım kusuruma bakmayın. İncehesaptaki siparişlerim iptal edildi yani şu anda elimde hiç bir parça yok, bugünkü geceden bir şeyler alayım diye düşünürken teknobiyotik'teki ekran kartsız sistemlere baktım ve şu sistemi beğendim, sizlere de sormak istedim. ayrıca bütçem kasa için 4800-5000 arası belki sizlerin başka önerisi olacaktır.

https://www.teknobiyotik.com/bilgis...hz-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,632
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri