Neler Yeni

Sistem Kasa ve Soğutma Yardım

drserce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bugra ahmet
Arkadaşlar herkese iyi günler bilgisayar işinden çok anlamıyorum ve kardeşime bilgisayar alacağım.
Bunu almaya karar verdim ama kasa rampage olduğu için yükselteceğim hangi seçeneğe yükselteyim ve bu işlemciye soğutucu gerekiyormuş o konuda ne yapayım . Bir de genel olarak sisteme yorum yaparsanıs iyi olur iyi kötü olarak. Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.

Gurkanpiro

80+ Gold
msı kasa yada thermalrıght kasa yapın sogutucu olarakda ayrı olarak pearl assain alın

drserce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bugra ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msı kasa yada thermalrıght kasa yapın sogutucu olarakda ayrı olarak pearl assain alın
hocam teşekkür ederim , ayrı alıp montajıyla uğraşmak istemiyorum da cooler masterın kule tipini alsam olur mu sistemdeki

Gurkanpiro

80+ Gold
hocam teşekkür ederim , ayrı alıp montajıyla uğraşmak istemiyorum da cooler masterın kule tipini alsam olur mu sistemdeki
benım soyledıgım daha ıyı youtubedan ızleyerek yapabılırsınız yada tanıdıgınız bu ısı yapan bırı varsa hızlıca yapar

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Hakkı Demir
trifactin montaj videosu var zor bir şey değil 2 tane elin varsa yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,684
Son üye
khosohk
Top Bottom