Neler Yeni

Sistem nasil 10000 TL ye

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kadir
Screenshot_2022-11-24-17-02-11-613_com.incehesap.web.web2.jpg

Bu sistem nasıl darboğaz yapar mı

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Boş ver bir kere hata yaptım da darboğaz yapar mı
Hata demeyelim niye oyle diyorsun sistem is görür o kdr da üzme kendini.Sistemin uyumlu ilerde m2 ssd alırsın devam edersin 3/5 yil hayatina üzme kendini ama yine de bir dahakine danışarak almani oneririm burada bir cok arkadaş yardımcı oluyorlar :)

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kadir
Hata demeyelim niye oyle diyorsun sistem is görür o kdr da üzme kendini.Sistemin uyumlu ilerde m2 ssd alırsın devam edersin 3/5 yil hayatina üzme kendini ama yine de bir dahakine danışarak almani oneririm burada bir cok arkadaş yardımcı oluyorlar :)
Çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle.bu tarz sistemler varken neden gtx serisinde israrci insanlar anlamıyorum.Bir de keşke bu tarz konular ALİNMADAN önce açılsa.İs isten gecmis zaten.
Yayıncılarınkinde 5 kez almaya çalıştığım video yayınlandıktan 2 dakika sonra stok bitiyor ben de sinirlendim aldım

M2 ssd yerine HDD alsam nasıl olur

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Çok teşekkür ederim

Yayıncılarınkinde 5 kez almaya çalıştığım video yayınlandıktan 2 dakika sonra stok bitiyor ben de sinirlendim aldım

M2 ssd yerine HDD alsam nasıl olur
Olmaz hdd artık eski teknoloji bir muddet idarelik diyorsan sen bilirsin ama m2 ssd çağ atlayıştir bence tercih edilmelidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,853
Üyeler
164,922
Son üye
ersever.
Top Bottom