sistem toplama acemiyim,parçalar uyuşuyormu,pahalımı.(acemiyim yardım)

sağol muhşetem bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok teşekkür ederim abi alıcam :love:
Rica ederiz yardımcı olduysak ne mutlu bu şekilde dimi

r3 3100
b450m s2h
gammix d30 8gb
hyperx 480gb ssd
cooler master 550w

2.el 1660super

Rica ederiz yardımcı olduysak ne mutlu bu şekilde dimi

r3 3100
b450m s2h
gammix d30 8gb
hyperx 480gb ssd
cooler master 550w

2.el 1660super

ram adata gammix var olabilirmi https://www.trendyol.com/adata/gamm...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.84.1

Son düzenleme:
Tek sıkıntısı ekran kartı. Ekran kartını 1660 Super yapın ya da işlemciyi Ryzen 3 3100 yapın. SSD olarak A400 tercih edin Green modelinde DRAM yok.
A400 diskinde de DRAM yok, WD Green'den de kötüdür.
Sağlık sorunlarına da sahip, önermen mantıksız olmuş.
merhaba.
bayağıdır toplama bilgisayar yapmaya çalışıyorum fakat fiyattan ve kalitesinden birazcık şüpeleniyorum birde uyuşmasından.

Bu sefer tavsiyelerden yaptığım bir sistem var pek fazla içime sinmedi sizede bir sormak istedim.ekran kartı birde işlemci hiç içime sinmedi parçalar inş uyuşuyordur size sormak istedim.

Sistem:

1)İşlemci (fazla pahalı gibime geliyor)

2)Anakart (güzele benziyor)

3)Ekrankartı (iyiye benziyor birkaç kişiye sorduğumda rx 480 dediler ama zaten rx 480 ve ASUS yaptığım sisteme uyarmı?)

4)SSD (bunu tavsiyelerden aldım,güzele benziyor tek korktuğum şey uyması)(paramın boşa gitmesini istemem)

5)Güçkaynağı (sıfır gayet iyi mi?)

6)RamBellek (oyuncu rami galiba iyiye benziyor)

evet sistemi şuanlık böyle yaptım.Nolur tavsiyelerinizi yazın çünkü sizin düşünceniz benim için çok önemli.bu sistemde genellikle valorant gibi oyunlar oynicağım.

ve ekran kartım veya işlemcim kötü ise değiştir diyeceğinize bir link bırakın bende onu alayım.

size sorularım şunlar:

sistem birbiriyle uyuşuyormu,ekran kartı güçlümü,işlemci fazlamı pahalı,ikinci el almalımıyım,alamam gereken başka şeyler varmı,oyun kaldıracak bir sistem lazım.

ve nolur link bırakın mesela işlemcim pahalıdır:senin işlemcin pahalı başka yerden al. demenizin yerine:bak burası daha ucuz buradan al. gibi şeyler demenizi bekliyorum.sorduğunuz soruları cevaplicam.

tavsiyelerinizi istiyorum.
Sistem güzel fakat 3100 yapıp 1660 Super alsan çok daha iyi olur.
SSD olarak ise bunu öneririm, kaçırmadan bunu al.
Bu fiyata bu SSD cidden efsane, Amazon indirim yapmış herhalde.
Başka SSD almana gerek yok, herhalde bu fiyata en iyi budur şuanlık.

Sağlık sorunlarına da sahip, önermen mantıksız olmuş.

Onların boş gürültü olduğunu düşünüyorum. Araştırdım o sorunu bu sorunu yaşayan çok az kişi vardı. Ama A400 SSD'de DRAM olduğunu sanıyordum ben.

Onların boş gürültü olduğunu düşünüyorum. Araştırdım o sorunu bu sorunu yaşayan çok az kişi vardı. Ama A400 SSD'de DRAM olduğunu sanıyordum ben.
Yok.Arkadaş SSD reberi yapmış bi arkadaş dinlemek en iyisi

Geri