5 000 5200 kEvet arkadaşlar 1 haftadır araştırıyorum piyasayı ve baya sistem çıkardım sistem toplamak isteyen alta bütçe yazması yeterli ve istedi özel parça varsa onu da yazsın yardımcı olmaya çalışacağım
2060 lı maks 7800 e sistem
MAX 6KEvet arkadaşlar 1 haftadır araştırıyorum piyasayı ve baya sistem çıkardım sistem toplamak isteyen alta bütçe yazması yeterli ve istedi özel parça varsa onu da yazsın yardımcı olmaya çalışacağım
2x https://www.n11.com/urun/adata-ax4u...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.73.6GIGABYTE Amd B450M S2H AM4 DDR4 SES GLAN HDMI/DVI/VGA SATA3 USB3.1 mATX Anakart | En Ucuzu Akakçe
akakce.com - Fiyat Arama Motoru, İnternet Alışveriş Rehberiwww.akakce.com
Apacer 240gb Panther As340 550-520mb-s Sata 3 Ssd Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer 240gb Panther As340 550-520mb-s Sata 3 Ssd arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comBilgisayar, Tablet AMD İşlemci Fiyatları - GittiGidiyor
AMD En ucuz i̇şlemci modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar i̇şlemci fiyatları & markalarını inceleyebilir ve hemen satın alabilirsin .www.gittigidiyor.comGigabyte Gv-N2060Oc-6Gd Rtx 2060 6G Gddr6
Gigabyte Gv-N2060Oc-6Gd Rtx 2060 6G Gddr6 ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.comCooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comişlemciden düşürüp kasa yükseltebilirsin birde psu sorsana foruma 600w tek ben bunu biliyordum o yüzden v3 elite koydumBilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
klavye mouse monitör zevkinizi ben bilemem ki onların bütçeyi ayırın bana kasayı söyleyin
psu güzel değil2x https://www.n11.com/urun/adata-ax4u...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.73.6GIGABYTE Amd B450M S2H AM4 DDR4 SES GLAN HDMI/DVI/VGA SATA3 USB3.1 mATX Anakart | En Ucuzu Akakçe
Apacer 240gb Panther As340 550-520mb-s Sata 3 Ssd Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer 240gb Panther As340 550-520mb-s Sata 3 Ssd arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comBilgisayar, Tablet AMD İşlemci Fiyatları - GittiGidiyor
AMD En ucuz i̇şlemci modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar i̇şlemci fiyatları & markalarını inceleyebilir ve hemen satın alabilirsin .www.gittigidiyor.comGigabyte Gv-N2060Oc-6Gd Rtx 2060 6G Gddr6
Gigabyte Gv-N2060Oc-6Gd Rtx 2060 6G Gddr6 ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.comCooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comişlemciden düşürüp kasa yükseltebilirsin birde psu sorsana foruma 600w tek ben bunu biliyordum o yüzden v3 elite koydumBilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
sistem makinesi ayağınıza geldi11.000 TL.
Her şey dahil.
psu çırt para söyle bakam ben2x https://www.n11.com/urun/adata-ax4u...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.73.6GIGABYTE Amd B450M S2H AM4 DDR4 SES GLAN HDMI/DVI/VGA SATA3 USB3.1 mATX Anakart | En Ucuzu Akakçe