40K Bütçem var ve zor da olsa en azından 4070li bir sistem almak istiyorum önerileriniz nelerdir.
o zaman bu ürüne bakabilirsiniz2 3 daha çıkarım muhtemelen sıkıntı olmaz
palit , galaxy, inno3d tarzı markalara çok hakim değilim soğutması vs. iyi güvenilir mi?o zaman bu ürüne bakabilirsiniz
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
her modelin alt klasmanı oldugu gibi üst klasmanıda var bu sistemde bulunan ürünü sogutması alt-orta klasmanda işini görür eger iyi sogutma olsun diyorsanız sistemde ekran kartının üstüne tıklayıp asus dual oc 4070s ekleyebilirsiniz bu ise direk fiyatı 50 bine çıkarıcaktırpalit , galaxy, inno3d tarzı markalara çok hakim değilim soğutması vs. iyi güvenilir mi?
msi soğutma performansı kötü mü 2 fanlı msi eklesem olur muher modelin alt klasmanı oldugu gibi üst klasmanıda var bu sistemde bulunan ürünü sogutması alt-orta klasmanda işini görür eger iyi sogutma olsun diyorsanız sistemde ekran kartının üstüne tıklayıp asus dual oc 4070s ekleyebilirsiniz bu ise direk fiyatı 50 bine çıkarıcaktır
ventus serisi rezalet gaming x ve üzeri iyimsi soğutma performansı kötü mü 2 fanlı msi eklesem olur mu
Laptop kullanıyordum 3070li bir sistem sattığım için elimde bir pc yok şuan.Beklenebiliyorsa biraz beklemekte fayda var 5000 serisi bu sene sonu çıkmaya başlayacak bu durum fiyatları ciddi anlamda düşürecek
Anlıyorum kötü denk gelmiş ciddi anlamda güç farkı vardı 5080 kart 4090 gücünde çalışıyor büyük ihtimal 5060 4070 gücünde çıkacakLaptop kullanıyordum 3070li bir sistem sattığım için elimde bir pc yok şuan.
5060 8gb çıkması üzdüAnlıyorum kötü denk gelmiş ciddi anlamda güç farkı vardı 5080 kart 4090 gücünde çalışıyor büyük ihtimal 5060 4070 gücünde çıkacak
Evet min vram 12 gb olması gerekiyor ama daha çok para kazanmak için işlerine gelmiyorAMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
5060 8gb çıkması üzdü