Neler Yeni

Sistem Upgrade Tavsiyesi

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Arkadaşlar bir süredir sistem alacağım ancak fiyatlar çok uçuk olduğu için alamıyorum. Fiyatlar düşünce yenileyeceğim ancak aşağıdaki sistemle Valorant bile oynayamaz oldum LoL oynarken bazen basede bazen tf'nin ortasında anlık takılmalar yaşıyorum. Ki 25-40 fps arasında GTA5 açabilmeme rağmen LoL gibi basic bir oyunda bu takılmalara anlam veremiyorum. Valorantı ise Ekran kartım Dx11 desteklemediği için açamıyorum önceden aynı LoL'deki gibi anlık takılmalar yaşasamda oynayabiliyordum. Bu nedenlerden dolayı sistemime upgrade yapmak ama çok parada harcamamak istiyorum idareten bir upgrade olsun Valorant LoL de o anlık takılmaları yaşamadan oynayabileyim benim için yeterli. Harcamayı minimumda tutmak istiyorum çünkü eninde sonunda yeni sisteme geçeceğim. Şuan sahip olduğum donanımları aşağıya yazdım. Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

Amd Athlon x4 620 Processor 2.60 ghz
Geforce 9800GT 1GB vram
4 GB DDR3 Ram
480 GB Patriot Burst Ssd

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler başka önerisi olanlar varsa bekliyorum

01adanalı

80+ Silver
hd 7870

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
İşletim sisteminiz nedir

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
işlemciye fazla gelebilir mi acaba? ben de gt710-730 gibi düşünmüştüm.
şuan kullandığım kart gt710'dan daha iyi performans veriyor en azından youtube'da izlediğim benchmark videolarına göre öyle

Kaç p de oynuyorsunuz bütün ayarları indirin ateşleri kapatın sincaplar kapatın
işin komik kısmı o aslında ya en düşük ayarlara da alsam en yükseğe de alsam fps'im gram değişmiyor sabit hep 1080pde oynuyorum

şuan kullandığım kart gt710'dan daha iyi performans veriyor en azından youtube'da izlediğim benchmark videolarına göre öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

işin komik kısmı o aslında ya en düşük ayarlara da alsam en yükseğe de alsam fps'im gram değişmiyor sabit hep 1080pde oynuyorum
60-80 frame arasında sürekli ara sıra anlık düşüşler oluyor o da üzüyor LoL ve benzeri rekabetçi oyunlarda

Ayrıca anlık düşüşlerden kastım 0 fps'e düşüyor sonrasında tekrar yükseliyor ama o saniyelik takılmalar sıkıntı yaratıyor oyunda

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
o zaman 730 düşünebilirsiniz. işlemci güçsüz bir işlemci olduğu için çok yüksek bir ekran kartı almanın pek bir anlamı olmayacak açıkcası. 760 ve rx460 ile darboğaz yapacağını düşünüyorum.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Ben yeni SSD almıştım laptop kullanırken. O zaman knight oynuyordum yalnızca ve üç dört saniyelik donmalar oluyordu fps bir anda sıfıra düşüyordu. Yakın zamanda apu sistem topladım masaüstü aynı SSD yi taktım ve aynı olayı gene yaşıyorum maalesef.

Top Bottom