Çözüldü✓ Sistem yükseltme Mi Nasıl Yapmalıyım?

Hocam iyi hoşta cs de ayar kısmama rağmen 165 fps sabit alamıyorum. Bf1'de sıkca oynuyordum fakat 165 fps sabit genel de almıyorum hatta bazen 120'lere düşüp akıcılık kayboluyor.
hocam para senin paran ben olsam ddr5 e geçmem

büyük ihtimal senin sorunun cihazında virus olmasından kaynaklıdır bende de virüs girmiş fps ler baya düşüyordu format attım tertemiz driver ı kurdum fps düşmesi yok isterseniz imzamdaki sistem ile istediginiz ayarda cs ss i atabilirim

hocam para senin paran ben olsam ddr5 e geçmem

büyük ihtimal senin sorunun cihazında virus olmasından kaynaklıdır bende de virüs girmiş fps ler baya düşüyordu format attım tertemiz driver ı kurdum fps düşmesi yok isterseniz imzamdaki sistem ile istediginiz ayarda cs ss i atabilirim
Yükseltmeyim o zaman bu kez de sen aklıma girdin :D. Müsait olduğum da format çakayım.

Yükseltmeyim o zaman bu kez de sen aklıma girdin :D. Müsait olduğum da format çakayım.
sistem imzada yazıyor isterseniz cs de low ayarlarda ss alıp atabilirim benim sistemime benzer upgrade yapabilirsiniz

Atın müsaitseniz bakalım.
ss almaya çalısınca masa üstüne atıyor cs den fsr kapalı

low da ara ara dropladı fps 240 -180 lerde gezdi ara ara 160 a düştü

orta ayarlarda 200 den 170 lara düştü droplu fps oldu

en yüksekte gene dalgalı fps bir anda 140 a düşüyor sonra 200 240 oluyor böyle dalgalı fps ler genelde

ss almaya çalısınca masa üstüne atıyor cs den fsr kapalı

low da ara ara dropladı fps 240 -180 lerde gezdi ara ara 160 a düştü

orta ayarlarda 200 den 170 lara düştü droplu fps oldu

en yüksekte gene dalgalı fps bir anda 140 a düşüyor sonra 200 240 oluyor böyle dalgalı fps ler genelde
Zahmetin için teşekkürler hocam.

Selamün aleyküm hayırlı tatiller, hayırlı günler. Şimdi ki sistemim şu şekilde;

Ryzen 5 5600x işlemci
Dark Freezer x123 Duo soğutucu
Asus Dual Rx6650Xt ekran kartı
Asus B450M Dragon anakart
2x8 16GB Goodram ram
1TB Kingston NV2 ssd
Rampage Platino kasa 600w psu.

Şimdi benim aklım da 7500f işlemci, güzel bir atx anakart ve 2x16 32GB Patriot ram almak var. Alırsam da vade farksız taksit imkanı ile alıcam tüm ürünleri bu yüzden mesela işlemciyi 9600x'e felan yükseltmeye gerek var mı? Anakart ise şöyle güzel bir atx anakart önerinizi beklerim.

Mesela Türkiye'de en uygun ATX anakart olarak bu ürün var. 16 faz, 3 m.2 ssd desteği birisi gen5x4, m.2 ssd soğutması felan da varmış falan filan. Fakat bios flashback tuşu yok o yüzden hemen elemek istedim bunu. Gönlümden geçen ise b840 yada b850 anakartları almak. Şimdiden teşekkürler tavsiyeleriniz için.
1080p de oynuyorsan 6700 xt veya 6800 falan geç 2. elden temiz bulursun elındek kartıda satarsın cok fazla para kaybın olmadan yukseltmıs olursun darboğaz olmadan sıstemı , 2k veya 4k monıtor ıle kullanıcaksanız daha güzel ekran kartı alabılırsınız psu degısmenız gerekıcek ama 6800 xt 6900 xt 7800 xt 3080ti vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,269
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri