Aslında 2.el toplicaktım ama sahibinden de hemen hemen aynı fiyatlar biraz daha üstüne katıp 0 almak istedimhocam bu tarz bütçeler de 2. el almak her türlü daha mantıklı uzun ömür olmamasından korkuyorsanız ram ve işlemci gibi bozulması zor parçaları 2. elden alabilirsiniz.
Teşekkür Ederim5500 XT gayet güzel seçim kafana takma üstteki arkadaşın dediklerini. Sistem de güzel olmuş hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman sorun yok hocam 0 almak her zaman daha iyidir hayırlı olsunAslında 2.el toplicaktım ama sahibinden de hemen hemen aynı fiyatlar biraz daha üstüne katıp 0 almak istedim
Teşekkür Ederim
Bende öyle düşündüm aslında 500 TL ye tek fanlı kule tipi soğutucular varsahsen ıslemcıyı tek alıp ekstra sogutucu alın yazın stok yetmıyor
13kBütçen nedir?
Teşekkür Ederim tavsiyelerin içinde teşekkür ederimo zaman sorun yok hocam 0 almak her zaman daha iyidir hayırlı olsun![]()
Gayet iyi.Bende öyle düşündüm aslında 500 TL ye tek fanlı kule tipi soğutucular var
13k
Teşekkür Ederim tavsiyelerin içinde teşekkür ederim![]()
hocam muhtemelen yaza kadar bu parçalar zamlanır ve indirimde iken bile şu anki aynı fiyatıyla kalırSizce yaz indirimlerini beklemeli miyim?
Bende öyle düşündüm aslında 1-2 gün önce monitör 4k dı 4600 oldu işlemcinin fiyatı da arttı cidden anlamıyorum neden bı anda böyle yükseldi ne yapacağımı bilemedimhocam muhtemelen yaza kadar bu parçalar zamlanır ve indirimde iken bile şu anki aynı fiyatıyla kalır![]()
Gerek yok.Sizce yaz indirimlerini beklemeli miyim?