KOLSUZZZadam
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 80000
80k bütçem var 9070xt li ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum aklımdaki parçalar ise şunlar:
Ekran kartı: PowerColor RX 9070 XT Reaper
İşlemci: AMD RYZEN 5 7500F
Anakart: Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice
Ram: Twinmos VoltX RGB 32 GB 6000 MHz CL36
Depolama: MLD M800 PCI-Express 5.0 1 TB M.2 SSD
Güç kaynağı: Raijintek Ampere 1000W 80+ Platinum
Kasa: Zoko Amiral DK431 ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası
Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Beyaz Kule Tipi Soğutucu veya Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3 Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu
İleriye dönük olmasını istediğim için fark edersinizki pcı-e gen 5 destekli bir anakart seçmek istedim ve soğutma bloklarından ötürü seçtim tercihim atx yönünde ama varsa daha iyi micro-atx falan okeyim işlemci düşük gibi geldi anakarttan kısıp işlemciyemi yüklesem bilemedim ama bir yandan ileriye dönük yapmak istiyorum ileride işlemciyi satıp yükseltebilirim başka yönlerden fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Ekran kartı: PowerColor RX 9070 XT Reaper
İşlemci: AMD RYZEN 5 7500F
Anakart: Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice
Ram: Twinmos VoltX RGB 32 GB 6000 MHz CL36
Depolama: MLD M800 PCI-Express 5.0 1 TB M.2 SSD
Güç kaynağı: Raijintek Ampere 1000W 80+ Platinum
Kasa: Zoko Amiral DK431 ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası
Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Beyaz Kule Tipi Soğutucu veya Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3 Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu
İleriye dönük olmasını istediğim için fark edersinizki pcı-e gen 5 destekli bir anakart seçmek istedim ve soğutma bloklarından ötürü seçtim tercihim atx yönünde ama varsa daha iyi micro-atx falan okeyim işlemci düşük gibi geldi anakarttan kısıp işlemciyemi yüklesem bilemedim ama bir yandan ileriye dönük yapmak istiyorum ileride işlemciyi satıp yükseltebilirim başka yönlerden fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Son düzenleme: