Neler Yeni

Sistem yükseltmek mi? 4.000 TL APU almak mı?

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
bendede aynı sistemden var, tek fark 9800gt kullanıyorum ben, 350 TL'ye e3 1260l alıcağım aliexpressten, 500e de hd 6850 alacağım inşallah sen ram takviyeside yapabilirsin

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar sistemim bu şekilde:
Anakart: Asus H61M-F
İşlemci: i3 2100 3.10 gHz
Ekran Kartı: Gts 250
Ram: 8gb

Ekran kartı dx10 olduğundan çoğu oyunda sıkıntı çekiyorum. Ekran kartını geliştirmek yerine Apu mu alsam hem twitch yayın için daha mı iyi olur bilemedim. Yayın yapmak istiyorum genel olarak sohbet yayınları ama oyun yayını da yapmak istiyorum. Bu pc ile gta 5 yayını denedim sıkıntı çıkmadı. Cs:go yayını da denedim onda da sıkıntı çıkmadı arada takılmalar oldu sadece. Hangi bileşenler yayın için kötü şu an? İşlemci yeterli mi? Bu PC'yi 2-3k fiyata ya da daha ucuza geliştirsem rahat yayın yapar mıyım? Apu alsam yayın için Apu pek mantıklı değil diye biliyorum. Ne yapmalıyım sizce? Hangisi doğru olur?
Komple ddr4 apu geç. Bu sistem ölü

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Ekran kartı dx10 olduğundan çoğu oyunda sıkıntı çekiyorum. Ekran kartını geliştirmek yerine Apu mu alsam hem twitch yayın için daha mı iyi olur bilemedim. Yayın yapmak istiyorum genel olarak sohbet yayınları ama oyun yayını da yapmak istiyorum. Bu pc ile gta 5 yayını denedim sıkıntı çıkmadı. Cs:go yayını da denedim onda da sıkıntı çıkmadı arada takılmalar oldu sadece. Hangi bileşenler yayın için kötü şu an? İşlemci yeterli mi? Bu PC'yi 2-3k fiyata ya da daha ucuza geliştirsem rahat yayın yapar mıyım? Apu alsam yayın için Apu pek mantıklı değil diye biliyorum. Ne yapmalıyım sizce? Hangisi doğru olur?
Tek tek Satarsan batarsın söylim

ben sistemimi tek tek satsam 700 ekran kartı Max 200 lira işlemci 200 anakart 300 ram 200 PSU kasa 100 HDD 200 ssd

kasa olarak büyük ihtimalle 2400 e vericem

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Psu'nun kaç watt olduğuna kasayı açmadan bakamıyor muyum?
Kasa da hemen hemen şuna benzer bi şey:

Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam rx580 zaten 4k değil mi?
hocam kasanin yan kapagini acin eski modelerde bunlarda ust kisimda yer aliyor.

ESTAROSSA58

80+ Bronze

dostum bence eski sisteme 5 kuruş harcama 4 binede apu alacagın çok mantıklı gelmedi apularda pahalı abi senin yerinde olsam sağlam bir ov çakarım anakartında iyi sanırım eldekini kullanırım baktın olmuyo sonra para harcamayı düşün

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dostum bence eski sisteme 5 kuruş harcama 4 binede apu alacagın çok mantıklı gelmedi apularda pahalı abi senin yerinde olsam sağlam bir ov çakarım anakartında iyi sanırım eldekini kullanırım baktın olmuyo sonra para harcamayı düşün
Ekran kartına overclock yapınca directx hala aynı kalmıyor mu? Directx sıkıntısı da var şimdi, valorant açmıyor bu yüzden.

Top Bottom