Afiş yapacağım genel olarak. GIMP iyi midir? Bi de GIMP'i anlayabileceğim bir Photoshop eğitimi önerin var mı? Şimdi ben napim?Açık kaynak olarak kullanılan zamanının gimp’i mi heyt be çok kullanmıştık zamanında tekelci adobenin gözü kör olsun, Türkçe kaynak ben ilgilendiğim zamanlarda 0’dı şuan az-buz olduğunu düşünüyorum, faydalı olabilecek şeyler bulunabilir ama çoğu ücretli eğitim sitelerinden olur diye düşünüyorum ama bunun temeli fotomontaj programları “industry standard” adı altında belirli temeller üzerine oluşturuluyor yani birbiri ile çok uzak olmuyor temel kalıplar ve izlenilen yolları takip ederek benzer sonuçlar elde ediliyor, herhangi bir photoshop tutorial’ını izleyerek benzer bir şablonu gimpde oluşturabilirsin bu günün sonunda gimp’de ne yapmak isteğine bağlanıyor tabii.
Ama genelde başlangıç ve temel atıcağın dersler çok giriş seviyesi ingilizce gerektiriyor yapılanı yaparak pratik yapıp programı kavraman yeterli olucaktır.
Ücretsiz diye GIMP öğrenmek istiyorum. Ama sistematik ve tam tamına programın her şeyini anlatan bir eğitim serisi yok.
Nasıl öğreneceğim sizin bildiğiniz bir kaynak var mı güzel? Türkçe zorunlu.
@malleo
Paralı. Korsan en son çarem. Baktım olmuyor. Korsan indiririm. Maddi açıdan yeterli duruma gelince satın alırım.adobe programlarına yogunlaşman daha iyi olmaz mı ?
Paralı. Korsan en son çarem. Baktım olmuyor. Korsan indiririm. Maddi açıdan yeterli duruma gelince satın alırım.
Benim de planım bu yönde olacak gibi. Çünkü hiç adam akıllı bir eğitim serisi yok GIMP için.Korsna olarak kendinizi geliştirin maddi açıdan yeterli duruma gelince alırsınız .
Gimp o zaman çok fazla geliştiriliyordu gerçekten daha piyasaya sürülmeden bile önce free olarak tasarımcılar için sunulmuştu yine bu söylediklerim 2011 civarları baktığın zaman 10 yıl illaki birçok yenilik yapmışlardır ve denemeni ve öğrenmeni tabii ki tavsiye ederim, ama piyasada tekelciliğin ve popülerliğin olmasının tabii kide bir sebebi var o yüzden şuan sektöre bir insan elini attığında photoshop kullanmak zorunda neredeyse, sen kendi işlerin için yine gimp kullanıp hatta neredeyse aynı düzeyde belirli koşullarda çalışmalarını yapabilirsin ama arkadaşın dediğini uygulaman belirli bir tecrübeye gelene kadar mantıklı olucaktır, tabii ki kilit nokta şu bu işten para kazanıyorsan o programında bir zahmet bu adobede olsa parasını verip alıcaksın ama şuan öğrenip gelişmen için başta trial kur dene alış sonra çeşitli yöntemlerle ilerlersin işte.Afiş yapacağım genel olarak. GIMP iyi midir? Bi de GIMP'i anlayabileceğim bir Photoshop eğitimi önerin var mı? Şimdi ben napim?
Şimdi ben para kazanmayacağım ilk etapta. Kendi şahsi ihtiyaçlarımı gidereceğim.Gimp o zaman çok fazla geliştiriliyordu gerçekten daha piyasaya sürülmeden bile önce free olarak tasarımcılar için sunulmuştu yine bu söylediklerim 2011 civarları baktığın zaman 10 yıl illaki birçok yenilik yapmışlardır ve denemeni ve öğrenmeni tabii ki tavsiye ederim, ama piyasada tekelciliğin ve popülerliğin olmasının tabii kide bir sebebi var o yüzden şuan sektöre bir insan elini attığında photoshop kullanmak zorunda neredeyse, sen kendi işlerin için yine gimp kullanıp hatta neredeyse aynı düzeyde belirli koşullarda çalışmalarını yapabilirsin ama arkadaşın dediğini uygulaman belirli bir tecrübeye gelene kadar mantıklı olucaktır, tabii ki kilit nokta şu bu işten para kazanıyorsan o programında bir zahmet bu adobede olsa parasını verip alıcaksın ama şuan öğrenip gelişmen için başta trial kur dene alış sonra çeşitli yöntemlerle ilerlersin işte.
Benim masaüstümde hep gimp bir yerde dururdu ama şuan her ihtiyacım için mecburi photoshop kullanıyorum çünkü bu yönde ilerliyor.Şimdi ben para kazanmayacağım ilk etapta. Kendi şahsi ihtiyaçlarımı gidereceğim.
GIMP öğrenmeyi deneyeyim mi yoksa direkt photoshop mu?
Artı kaç ay öğrenmeliyim photoshoptan para kazanmak için?
Özelden korsan temiz link photoshop biliyor musun?Benim masaüstümde hep gimp bir yerde dururdu ama şuan her ihtiyacım için mecburi photoshop kullanıyorum çünkü bu yönde ilerliyor.
Süre tamamı ile kişisel ve potansiyel ile ilgilidir,
Buna bir süre vermek özellikle para kazancı için saçma ve yanlış olucaktır.
Eli yatkın, hayal gücü olan veyahut bir göz aşinalığı olan insanlar kısa, gün haftalar gibi sürelerde para kazanmaya başlayabilirler.