cr4ck
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 883
-Yılbaşında aldığım pc zaman zaman fps drop yiyor uzun zamandır araştırma yapıyorum fakat sorunu bulamadım. Örnek oyun olarak Gta 5 HDD'im normalden daha yavaş çalışıyor donma ondandır diye SSD'ye atıp oyunu çalıştırdım fakat donma devam ediyordu. Donma yaşadığım diğer oyunlar Ark SE, Cs Go, nadirende olsa Apex Legends gibi oyunlar. Fakat tuhaf olan şey bu donma olayı her oyunda olmuyor. Mesela Watch Dogs 2'yi Ultra grafiklerde açtım (HDD'ye yüklü oyun) ama hiçbir şekilde donma yaşamadım.
-PC ilk geldiği zaman bütün testleri yaptım (Furmark, prime95, CrystalDiskMark 8, Memtest86). Yakın zamanda birkaç kez Malwarebytes ile virüs taraması da yaptım.
-Donmanın en çok olduğu oyun gta 5 olduğu için msi afterburner'la ufak bir şehir turu yaptım donduğu zaman ekran kartı kullanımın %0 a düştüğünü fark ettim.
-Windows'u kendi sitesinden indirdim ayrıca cmd ile aktifleştirdim. Korsan herhangi bir program kullanmıyorum.
-Önerilerini ve yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
(Sistemim açıklama kısmında mevcut.)
@Emirhandkee @crazyreign @Toxpox @İbrahim Özel @RevDeisDou @FightForHonor @MisakiTaro @Doğu'kan
-PC ilk geldiği zaman bütün testleri yaptım (Furmark, prime95, CrystalDiskMark 8, Memtest86). Yakın zamanda birkaç kez Malwarebytes ile virüs taraması da yaptım.
-Donmanın en çok olduğu oyun gta 5 olduğu için msi afterburner'la ufak bir şehir turu yaptım donduğu zaman ekran kartı kullanımın %0 a düştüğünü fark ettim.
-Windows'u kendi sitesinden indirdim ayrıca cmd ile aktifleştirdim. Korsan herhangi bir program kullanmıyorum.
-Önerilerini ve yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
(Sistemim açıklama kısmında mevcut.)
@Emirhandkee @crazyreign @Toxpox @İbrahim Özel @RevDeisDou @FightForHonor @MisakiTaro @Doğu'kan