Sistemden ses boğuk geliyor

gatenhell

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba,
Dün MSI Dragon center indirdikten sonra seste bir gariplik oldu, kulaklık taktığımda sanki ses az ve biraz garip (Nasıl bişey anlatabilirim bilmiyorum boğuk gibi biraz.) gelmeye başladı. MSI Dragon centeri sildim fakat sorun düzelmedi. Youtube üzerinden şarkı açar ve sesi %200 yapınca kulaklığı takamazdım bile sesten ama şimdi %500 bile yapsam sanki %100 ile hiçbir farkı yok gibi geliyor.
Nasıl çözebilirim ?

Msi Dragon Center üzerinden anakart ile ilgili bir güncelleme mi yaptınız hangi işlemden sonra seste tuhaflıklar oldu?

Msi Dragon Center üzerinden anakart ile ilgili bir güncelleme mi yaptınız hangi işlemden sonra seste tuhaflıklar oldu?
Genel bir driver güncellemesi yaptı, ses ile ilgili bir güncelleme yoktu varsa da zaten sürücüleri kaldırmama rağmen sorun düzelmedi

Genel bir driver güncellemesi yaptı, ses ile ilgili bir güncelleme yoktu varsa da zaten sürücüleri kaldırmama rağmen sorun düzelmedi
Bios'u tekrar flash bellek ile yüklemen sağlıklı olur. Yada yakın zamanda sistem geri yükleme noktası oluşturduysan ona da dönebilirsin.

CW olabilir mi? Ekran kartı ya da psudan gelir bu ses. CW değilse de kasa ya da işlemci fanlarına bak bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri