Neler Yeni

Sisteme yorumunuz ne arkadaşlar ?

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
O monitör ve ekipmanları 3bin tl'ye alabiliyorsun ben şahsen monster monitörden ziyade 165 hz asus ips monitör alıp şöyle bir tercih yapardım . gamegaraja da bakılabilir veya elle toplanabilir. Ayrıca sıfır olur https://www.itopya.com/atlas-m3670x...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasayı keyfine göre özelleştirip psu yu 650 w corsair yapmanı önerirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
12 bin lira para veriyorsun ikinci el mi bakıyorsun cidden dostum git sıfır al o kasa ne öyle
Brom sistem 1 aylık faturalı kutulu sıfırdan pek farkı zaten yok sıfırları 15k falan ediyor ben hesapladığımda yani tek olay kasa ise aldıktan sonra kasasını satar değişirim gerekirse 1 lira vereyim yeni kasa alayım gene 15k etmiyor sonuçta

O monitör ve ekipmanları 3bin TL'ye alabiliyorsun ben şahsen monster monitörden ziyade 165 hz asus ips monitör alıp şöyle bir tercih yapardım . gamegaraja da bakılabilir veya elle toplanabilir. Ayrıca sıfır olur https://www.itopya.com/atlas-m3670x...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/

kasayı keyfine göre özelleştirip psu yu 650 w corsair yapmanı önerirdim
Bro bu kasa ve psu olayını bana açıklar mısınız sanırım kaçırdığım bir nokta var çünkü attığınız sistemin her köşesi yazdığım sistemden daha düşük sadece kasası ve psu su mu bu sistemi 3700x yerine 3600xt rx5700xt anakart yönünden yine attığım sistem daha iyi sanırım 16 gb ramden feragat ettirecek kadar etkili mi yanlış anlamayın sadece soruyorum olay ne neyi gözden kaçırdığımı öğrenmek için.

Son düzenleme:

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Psu sisteme elektrik vereceği için sistem kapanmasın bir sıkıntı oluşmasın diye arkadaşlar kaliteli f/p psu öneriyorlar. Olay tabi ki de psu değil sadece bu fiyatlara 2. el almaktansa sıfıra yönelme kafasındayım sistem 1 aylık diyorsun güveniyorsan al. kasayı ve psuyu satabilirsin yerine başka psu ve kasa alabilirsin tabi. Bu arada rtx3070'ler çıktı gaming x trio modelinden 600 lira fazlasına rtx3070 alınabilir 14k paralardan bahsediyosun öyle bir sisteme bile gidilebilir ama bu sefer monitör ve ekipmanlara bütçe kalmayabilir tabi ki.

örneğin bu: https://www.gamegaraj.com/urun/phantom-7a-rtx/

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
Psu sisteme elektrik vereceği için sistem kapanmasın bir sıkıntı oluşmasın diye arkadaşlar kaliteli f/p psu öneriyorlar. Olay tabi ki de psu değil sadece bu fiyatlara 2. el almaktansa sıfıra yönelme kafasındayım sistem 1 aylık diyorsun güveniyorsan al. kasayı ve psuyu satabilirsin yerine başka psu ve kasa alabilirsin tabi. Bu arada rtx3070'ler çıktı gaming x trio modelinden 600 lira fazlasına rtx3070 alınabilir 14k paralardan bahsediyosun öyle bir sisteme bile gidilebilir ama bu sefer monitör ve ekipmanlara bütçe kalmayabilir tabi ki.

Hayır abi sadece kasaya o paraları veremem tabi ki 12k max çıkacağım 14k adamın yazdığı fiyat ki sıfırları 15.5k falan ediyor komple orda saydıklarımın hepsine bütün halde bakın 12k ya 1 aylık sistem elbette herşeyin bir üstü vardır yok 600 daha ver bunu al 2kmonitor al falan tamam iyi hoş da para yok yani öyle sonu gelmiyor şunu al bunu al diyince benim olayım bu pc beni yayınlarda götürür mü 12k ya 2.el olarak alınır mı uygun mu fiyatı ne bileyim parçalarından dediğiniz gibi mesela kasa psu kötü parça var mı başka gibi gibi sıfır kim istemez ama sıfır halleri 15k falan ediyor tek tek indirim beklemez veya parçalardan feragat edilmezse.

sistemin 1 aylık dediği adamın sözü tabi ki ama faturaları var dediğine göre alım tarihleri zaten yazıyordur 1 ay değil 1.5 aylık olsun zararı olur mu bana garantili ürün sonuçta nelerle karşılaşabilirim sizce bana bunları söyleyin

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir

Hocam 10k kasaya harcar 2k da ekipmana en azından sıfır olur ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
Ya acelem yok zaten 27 kasıma kadar bile bekleyebilirim yazdığım sistemin satılacağını açıkcası fazla düşünmüyorum her türlü fikrinizi kesinlikle dikkate alıyorum ve ayrıca teşekkür ederim <3

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Sistemde sıkıntı yoksa seni hayli hayli götürür hocam ryzen 7 3700x ve 2070 super diyoruz her türlü yayın açarsın. Monster monitörün kalitesini bilmiyorum va panel sanırsam va panel iyidir ama malzeme kalitesini falan bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
Kasa ve psu kötü
neden kötü kasa ve psu kral

Sistemde sıkıntı yoksa seni hayli hayli götürür hocam ryzen 7 3700x ve 2070 super diyoruz her türlü yayın açarsın. Monster monitörün kalitesini bilmiyorum va panel sanırsam va panel iyidir ama malzeme kalitesini falan bilmiyorum.
Yayın ve arka planda yayını kayıt etmem falan gerekebilri bunları yaptırırsa ne mutlu

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
Aman aman o psu yüzünden sistem elinde kalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
Kasa ve psu kötü
Aman aman o psu yüzünden sistem elinde kalır
12k gibi bir paraya daha iyisi sıfır olarak toplanabilir mi veya 12k ya o sistemi alıp 2.el olarak kasa ve psu değiştirsem bana neye patlar ve yine o patlayacağı fiyata direkt olarak 12k nın üzerine koyup daha iyi bir sıfır sistem dizilir mi bunları söyleyebilir misiniz <3

wolfman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
wolfman

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir