Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemi ekran kartı olmadan nasıl kullanabilirim?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar ekran kartımı satacağım ama ekran kartım olmadan sistemi nasıl kullanabilirim, APU olarak?? Herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu yoksa ekran kartını sökmem yeterli mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BeKo'O

80+ Silver
Aygıt yöneticisinden ne olur ne olmaz diye harici ekran kartını devre dışı bırak (silme sakın) sonra dahili ekran kartının aktif olduğuna eminseniz ekran kartını çıkarabilirsiniz ama imzanızda 3500X işlemciniz var gözüküyor onda dahili grafik belleği yok haberiniz olsun.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Aygıt yöneticisinden ne olur ne olmaz diye harici ekran kartını devre dışı bırak (silme sakın) sonra dahili ekran kartının aktif olduğuna eminseniz ekran kartını çıkarabilirsiniz ama imzanızda 3500X işlemciniz var gözüküyor onda dahili grafik belleği yok haberiniz olsun.
Yani APU olarak kullanamam öyle mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İşlemciniz de dahili gpu yok kullanamassınız. Görüntü gelmez.
Teşekkür ederim.

Farway

80+ Silver
Dostum imzani görmüyorum mobildeyim ama işlemcinde G ibaresi var ise kullanabilirsin Apu olması lazım işlemcinin yoksa bu mümkün değil.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
İşlemciniz 3500X sanırım, maalesef işlemcinizde dahili grafik birimi yok. Ama bana görüntü gelsin yeni ekran kartı alana kadar idare etsin, oyun oynamam tarayıcıda gezerim falan diyorsanız düşük bütçeli bir ekran kartı alabilirsiniz.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Dostum imzani görmüyorum mobildeyim ama işlemcinde G ibaresi var ise kullanabilirsin Apu olması lazım işlemcinin yoksa bu mümkün değil.
Dostum APU olması için sadece "G" ibaresi olmasına gerek yok. Aynı zamanda "U" ve "H" ibaresi de olabilir.

Top Bottom