Neler Yeni

Sistemi Satıp Motor alıyım mı ?

Ahmet.G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm
Benim elim de şu an da rx6650xt li işte asus 280hz monitör g27 direksiyon setine sahip aistem var fakat bir yandan da öğrenciyim okuluma vesaire trenle (metroyla) gidiyorum motorlara karşı da çok hevesliyim sizce sistemi satıp kuba çita 100R almalımıyım ? Düşüncelerinizi beyan ederseniz sevinirim.

lebron23

80+ Bronze
Benim elim de şu an da rx6650xt li işte asus 280hz monitör g27 direksiyon setine sahip aistem var fakat bir yandan da öğrenciyim okuluma vesaire trenle (metroyla) gidiyorum motorlara karşı da çok hevesliyim sizce sistemi satıp kuba çita 100R almalımıyım ? Düşüncelerinizi beyan ederseniz sevinirim.
Hangi şehirde oturuyorsun?
Motosiklet sürmek ciddi dikkat gerektiriyor. Ekipman genelde göz ardı ediliyor. Ben motor ehliyeti alalı 2 sene oluyor. Küçük sakin bir şehire taşınırsam motosiklet alırım.

Yoksa çok fazla çevremde kaza yapan oldu. Dikkatli sürenler bile yapıyor. Tabii her şeyin kar zarar dengesi var.

Edit: motora bakmamışım 100c kuba, pek alınacak bir motor değil. Bu kadar düşük cc ile trafiğe çıkmak tehlikeli.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
As , hocam yanlış anlamayın ama kuba 100r tam bir keko motoru , güzel sistemi heba etmeyin bence değmez. Okulda isminizin keko adı altında anılmasını istiyorsanız tabi ki alabilirsiniz , ayrıca çok sorun çıkartan bir motor o , uğraşıp durursunuz.

Ahmet.G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam dediğiniz gibi çok sorun çıkarıyosa sıkıntı olur fakat kekolukla çok ta sıkınt olmaz zaten sade ellemeden kullancapımdan mütevellit yine de yorumunu paylaştığın için teşekkür ediyorum

Top Bottom