Neler Yeni

Sistemi yükseltmek için ekran kartı önerisi

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
elimdekini elden çıkartmadan bir kasa almak imkansız şuan ancak elimdekini satıp (toplu olarak veya parça olarak) bir üzerine yükseltmek mantığıyla gidebilirim. yani kasayı komple satacaksam önce satıp ardından üzerine ekleme yapıp öyle ancak yeni alabilirim veya işlemci yükselecekse işlemcimi satıp üzerine koyup yenisini almam gerekir maalesef
Bütçen yoksa o zaman teker teker uğraşacaksın. Elindekileri en ucuz fiyattan verip mesela işlemciyi 1500 liradan falan öyle üzerine 1.5k eklersen indirimden r5 5600 alırsın 3 bin lira civarına. Sonrasında hepsini aynı şekilde diğerlerine uygula. Psu değişmen gerekecek bir de. Ekran kartını da 6700xt bulursun uyguna. Yeterli olur diye düşünüyorum

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Bütçen yoksa o zaman teker teker uğraşacaksın. Elindekileri en ucuz fiyattan verip mesela işlemciyi 1500 liradan falan öyle üzerine 1.5k eklersen indirimden r5 5600 alırsın 3 bin lira civarına. Sonrasında hepsini aynı şekilde diğerlerine uygula. Psu değişmen gerekecek bir de. Ekran kartını da 6700xt bulursun uyguna. Yeterli olur diye düşünüyorum
ikinci elden satıp ikinci elden almayı düşünüyorum hepsini çok daha uyguna gelir fiyat olarak bence

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Arkadaşın dediği gibi ikinci el işlemci fiyatları sıfırından pahalı oluyo direkt sıfır al hiç uğraşma. Sıfır fiyatına 2. el almış olursun yoksa

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Bakıyorum ama daha uyguna bulunuyor ya sorunu yoksa alınırlar sanki

Son düzenleme:
Top Bottom