Neler Yeni

Sistemim 1080p video izler iken donuyor

F335

80+ Bronze
Arkadaşlar selam. Bu sorun artık canımı sıkmaya başladı. Mesela az önce yine oldu. Donanım Arşivi'nin 2K Oyuncu monitörleri dünyayı ele geçirmeye geliyor adlı videoyu izler iken, yan sekme açıp, 2K ekran fiyatları yazdım. Baktıktan sonra geri video'ya geldim. Fakat görüntü donmuş, sadece ses geliyor idi. aşağı yukarı bir 5 saniye sonra görüntü geri devam etti. Mesela oyunlar da da takılma donma oluyor. Mesela CS:GO oynuyorum. Bir arkadaşım mesaj yazdığı zaman, FPS geriliyor, sonra geri çıkıyor. Masaüstü'de de akıcılık yok sanki. ALT + TAB yapar iken akıcılık hissedemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
By Mehmet
Ram den kaynaklanıyor olabilir. Bendede leptopda çok oluyor hatta masaüstündede oluyor bende csgo oynuyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: F335

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam. Bu sorun artık canımı sıkmaya başladı. Mesela az önce yine oldu. Donanım Arşivi'nin 2K Oyuncu monitörleri dünyayı ele geçirmeye geliyor adlı videoyu izler iken, yan sekme açıp, 2K ekran fiyatları yazdım. Baktıktan sonra geri video'ya geldim. Fakat görüntü donmuş, sadece ses geliyor idi. aşağı yukarı bir 5 saniye sonra görüntü geri devam etti. Mesela oyunlar da da takılma donma oluyor. Mesela CS:GO oynuyorum. Bir arkadaşım mesaj yazdığı zaman, FPS geriliyor, sonra geri çıkıyor. Masaüstü'de de akıcılık yok sanki. ALT + TAB yapar iken akıcılık hissedemiyorum.
pc özellikleri ?

• Beğen

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Farklı bir tarayıcı kullan.

Pratzkaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Halil İbrahim Ünal
Sisteminizde bir sorun yok. @BerkeP'in dediği gibi farklı bir tarayıcıyla deneyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynarken Görev Yöneticisinden kullanılan kaynakları izleyin. Sürekli %100 kullanılan bir parça var mı?

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Beğen

F335

80+ Bronze
Çözünürlük ne?
1080p reis. Şimdi bir de CS:GO girip görev yöneticisine bakacağım.

@BerkeP
@Pratzkaa
@halil 070
@zbabomen
@_Tecrübe_Konuşuyor_
Ekran Alıntısı.PNG

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3