Sistemim bu fiyata gider mi?

We_wehe-2

80+
Reaksiyon skoru
32
İlk önce hemen satmayacağım. Ağustos gibi satacağım fakat ne kadara satabilirim bilmiyorum.
Önce sistemden bahsedeyim.
Casper Excalibur G770
Rtx 3050 4gb
I5 12450H
512gb SSD(Windows 11 yüzünden 475gb kullanılabiliyor. Windows 11 kullanacaksanız.)
16gb ram (Ekleme yok orjinal ramler.)
Kutulu bir şekilde belgeleriyle geliyor. Fakat garantisi bitti. Ben alacak kişinin güzel bir şekilde oynadığı şeylerden zevk almasını istiyorum. Bilgisayarım temizdir. Fakat şunu belirtmeliyim ki bilgisayarın burasında şöyle bir hasar var;

1000012914.webp

Nasıl oluştu hiç bilmiyorum ama var yani. Ürünün tozlu olduğuna bakmayın kargolarken iyice elden geçirip temizleyeceğim.
Ayrıca Notebook ile birlikte kulaklığımı,mouse'umu ve mouse pad'imide veriyorum.

Mouse budur;
Kutusuyla göndericem kutusu biraz hasarlı.

Kulaklık budur;
Kutusuyla göndericem yine kutusu hasarsız.

Kulaklık dönüştürüsüz kullanamazsınız, laptop olduğundan
o yüzden şu dönüştürücü ile gönderiyorum;

Ayrıca Mouse Pad'imide gönderiyorum;

Mouse pad'de tertemizdir.

Ayrıca Casper'ın bana hediye etmiş olduğu notebook çantasınıda göndereceğim.

Cihazın sıfırını biraz absürt fiyatlara satıyorlar. Ben alacak kişinin en iyi deneyimi elde etmesi için bakımınıda yapacağım. Ve formatlayıp Windows 11 kurulu bir şekilde göndereceğim. Yapmanız gereken sadece Windows kurulumunu tamamlamak olacak.
İlk önce yalan olmasın dürüst konuşayım https://shbd.io/s/RG2MmrXB buradaki sıfır cihaz, üstelik 1TB 23.000. Ben laptop için 19.200 fiyatın yerinde olduğunu düşünüyorum. Eğer sistemimim diğer parçalarınıda almak isterseniz 20.500 benim için okeydir.(Ağustos ayı için konuşuyorum.) Dediğim gibi Ağustosda satacağım büyük ihtimal ve Laptopa düşündüğüm fiyat 19.200. Diğer parçalarla birlikte düşündüğüm fiyat 20.500. 2023 yılının bir yaz ayında cihaz satın alınmıştır. Teşekkürler.

14 veririm, üstüne yazık olur. Garantisi bitene kadar hunharca kullandığınız cihazları sıfıra yakın fiyata satabilme arzusundan vazgeçin

İlk önce hemen satmayacağım. Ağustos gibi satacağım fakat ne kadara satabilirim bilmiyorum.
Casper Excalibur G770
Rtx 3050 4gb
I5 12450H
512gb SSD(Windows 11 yüzünden 475gb kullanılabiliyor. Windows 11 kullanacaksanız.)
Kutulu bir şekilde belgeleriyle geliyor. Fakat garantisi bitti. Ben alacak kişinin güzel bir şekilde oynadığı şeylerden zevk almasını istiyorum. Bilgisayarım temizdir. Fakat şunu belirtmeliyim ki bilgisayarın burasında şöyle bir hasar var;

Alıntıyı görüntüle

Nasıl oluştu hiç bilmiyorum ama var yani. Ürünün tozlu olduğuna bakmayın kargolarken iyice elden geçirip temizleyeceğim.
Ayrıca Notebook ile birlikte kulaklığımı,mouse'umu ve mouse pad'imide veriyorum.

Mouse budur;

Kulaklık budur;

Cihazın sıfırını biraz absürt fiyatlara satıyorlar. Ben alacak kişinin en iyi deneyimi elde etmesi için bakımınıda yapacağım. Ve formatlayıp Windows 11 kurulu bir şekilde göndereceğim. Yapmanız gereken sadece Windows kurulumunu tamamlamak olacak.
İlk önce yalan olmasın dürüst konuşayım https://shbd.io/s/RG2MmrXB buradaki sıfır cihaz, üstelik 1TB 23.000. Ben laptop için 19.200 fiyatın yerinde olduğunu düşünüyorum. Eğer sistemimim diğer parçalarınıda almak isterseniz 20.500 benim için okeydir.(Ağustos ayı için konuşuyorum.) Dediğim gibi Ağustosda satacağım büyük ihtimal ve Laptopa düşündüğüm fiyat 19.200. Diğer parçalarla birlikte düşündüğüm fiyat 20.500. 2023 yılının bir yaz ayında cihaz satın alınmıştır. Teşekkürler.
Hocam bu fiyatlara çok zor satarsınız benden demesi.Sıfır bi cihaz + 512gb daha fazla alanı olan bi cihazla arasında 4k gibi düşük fiyat bandı olamaz malesef gerçekçi konuşmak gerekirse.Satabileceğin fiyat 14-15 maksimum olur piyasayı bilen biri olarak.(Bu arada söylediğim fiyat sizin ekipmanlarınızın harici olan fiyattır.)

Casper Excalibur G770
Rtx 3050 4gb
I5 12450H

Alıntıyı görüntüle

Mouse budur;

Kulaklık budur;

hocam parçalar dahil 18-19k arası en iyi satabileceğiniz rakam şimdiden ilan koyarsanız o zamana kadar anca satılır zaten

Acemiyim kusura bakmayın yüksek fiyat vermiş olabilirim. Peki her şey dahil 17.500 nasıldır arkadaşlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu seferki yerinde bir fiyat gibi geldi

o kadar haklı bi yorum ki 1 tb yükseltmeye kalksam 2.5 3 bin tl garantiside yok hasarıda var en baba 15
Oluşan hasarın neden oluştuğunu bilmiyorum ama performansa etkisi yoktur.

Fakat laptop için 15.000 düşünebilirim. Aksesuarlar ile 16.500 benim için son fiyat olur.

16.500 ilan oluşturmak sağlıklı mıdır? Görüşlerinizi bekliyorum.

Oluşan hasarın neden oluştuğunu bilmiyorum ama performansa etkisi yoktur.

Fakat laptop için 15.000 düşünebilirim. Aksesuarlar ile 16.500 benim için son fiyat olur.

16.500 ilan oluşturmak sağlıklı mıdır? Görüşlerinizi bekliyorum.
aksesuarla birlikte olan fiyatı olarak belirterek koy 17 bine pazarlık la 15.5 16 ya kadar düşersin çıkartırsın elinden

Geri