Yardım Sistemim Bu Kasaya Sığar mı Yardım

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
Düşündüğümüz kasa bu:

1766176249280.webp

Sistem:
Anakart: msi b850 tomahawk max wifi
İşlemci: 9800x3d
Ekran Kartı: 4070 Ti Super
Sıvı Soğutucu: Üste 360mm düşünüyoruz.
PSU: Highpower Performance Fs 850w gold

Son düzenleme:
Öyle bir fotoğraf eklemişler ki üstten basık yandan şişkin gibi duruyo kasa ama 360mm sıvı soğutma sığıyor galiba o yüzden hepsi sığar

Akvaryum şart değilse şahsen corsair 3000d 4000d tarzı normal kasalardan alırdım kendim msi m100r pz kullanıyordum yarı akvaryum aldığıma pişman oldum

Alıntıyı görüntüle

Aynen gördüğüm gibi üstten basık biraz normal bildiğimiz akvaryumlardan değil ama sisteminiz sığar buna sorun olmaz genişliği yeterli yükseklik biraz kısa
Peki hocam bu fiyatlarda bunun yerine tercih edilebilecek estetik olarak daha iyi gözüken öneriniz var mı, tüm parçaları aldım bir tek kasa ve sıvı soğutucu kaldı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akvaryum şart değilse şahsen corsair 3000d 4000d tarzı normal kasalardan alırdım kendim msi m100r pz kullanıyordum yarı akvaryum aldığıma pişman oldum
Hocam hep normal kasa kullandıkta bu sefer akvaryum daha güzel geldi göze. Msi ın akvaryumları ama hiç hoşuma gitmedi. Siz neden pişman oldunuz acaba

Peki hocam bu fiyatlarda bunun yerine tercih edilebilecek estetik olarak daha iyi gözüken öneriniz var mı, tüm parçaları aldım bir tek kasa ve sıvı soğutucu kaldı :D

Hocam hep normal kasa kullandıkta bu sefer akvaryum daha güzel geldi göze. Msi ın akvaryumları ama hiç hoşuma gitmedi. Siz neden pişman oldunuz acaba
M100R pz'de kablolama yapabilmek diye bir şey yok parayı denklediğim gibi gidip corsair 680x tarzı bir dual chamber alacağım

Herkesin görsel tercihi farklı olabilir ama akvaryum kasaların serinliğini kaliteli olmayan kasalarda bulmak zor buz gibi çalışıyor hava sirkülasyonu çok iyi kullandım

Geri