Evet hocam, gerçekte biraz daha düzgün duruyor. Psu vs. lik bir sorun olur mu diye sorayım dedim sağolasın hocam. Daha almadık ama en f/p bu gibi duruyor sisteme. Linki: https://www.teknobiyotik.com/aeroco...r-kasasi-ae-p500c-bk.html?ref=akakce&v=1.55.5Öyle bir fotoğraf eklemişler ki üstten basık yandan şişkin gibi duruyo kasa ama 360mm sıvı soğutma sığıyor galiba o yüzden hepsi sığar
Evet hocam, gerçekte biraz daha düzgün duruyor. Psu vs. lik bir sorun olur mu diye sorayım dedim sağolasın hocam. Daha almadık ama en f/p bu gibi duruyor sisteme. Linki: https://www.teknobiyotik.com/aeroco...r-kasasi-ae-p500c-bk.html?ref=akakce&v=1.55.5
Peki hocam bu fiyatlarda bunun yerine tercih edilebilecek estetik olarak daha iyi gözüken öneriniz var mı, tüm parçaları aldım bir tek kasa ve sıvı soğutucu kaldıAlıntıyı görüntüle
Aynen gördüğüm gibi üstten basık biraz normal bildiğimiz akvaryumlardan değil ama sisteminiz sığar buna sorun olmaz genişliği yeterli yükseklik biraz kısa
Hocam hep normal kasa kullandıkta bu sefer akvaryum daha güzel geldi göze. Msi ın akvaryumları ama hiç hoşuma gitmedi. Siz neden pişman oldunuz acabaAkvaryum şart değilse şahsen corsair 3000d 4000d tarzı normal kasalardan alırdım kendim msi m100r pz kullanıyordum yarı akvaryum aldığıma pişman oldum
M100R pz'de kablolama yapabilmek diye bir şey yok parayı denklediğim gibi gidip corsair 680x tarzı bir dual chamber alacağımPeki hocam bu fiyatlarda bunun yerine tercih edilebilecek estetik olarak daha iyi gözüken öneriniz var mı, tüm parçaları aldım bir tek kasa ve sıvı soğutucu kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hep normal kasa kullandıkta bu sefer akvaryum daha güzel geldi göze. Msi ın akvaryumları ama hiç hoşuma gitmedi. Siz neden pişman oldunuz acaba
Hocam peki attığım kasa hakkında bilginiz var mı ? Güzel yorumlar gördüm forumda amaM100R pz'de kablolama yapabilmek diye bir şey yok parayı denklediğim gibi gidip corsair 680x tarzı bir dual chamber alacağım
Herkesin görsel tercihi farklı olabilir ama akvaryum kasaların serinliğini kaliteli olmayan kasalarda bulmak zor buz gibi çalışıyor hava sirkülasyonu çok iyi kullandımPeki hocam bu fiyatlarda bunun yerine tercih edilebilecek estetik olarak daha iyi gözüken öneriniz var mı, tüm parçaları aldım bir tek kasa ve sıvı soğutucu kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hep normal kasa kullandıkta bu sefer akvaryum daha güzel geldi göze. Msi ın akvaryumları ama hiç hoşuma gitmedi. Siz neden pişman oldunuz acaba
Teknobiyotik sıkıntılı biryer öncelikle ordan alışveriş yapmam ikincisi ikinci ele biraz bakarım bu tarz kasalar varmı diye facebook olur forumlar olur flnHocam peki attığım kasa hakkında bilginiz var mı ? Güzel yorumlar gördüm forumda ama