Neler Yeni

Yardım Sistemim düşük fps veriyor

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

rodest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Metin Köse
Yazılan tüm yorumları unut benim dediğimi yap sorun çözülecek. 2 Dakikalık iş hatta şimdi yap ve oyuna girip FPS'ini dene.
Profile1 seçme olayıydı galiba o onu yapmıştım diye hatırlıyorum ama bakayım tekrar

rodest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Metin Köse

Ekler

• FE7D34D1-EF0A-49BB-87FD-B58ECE0C9FDA.jpeg
    FE7D34D1-EF0A-49BB-87FD-B58ECE0C9FDA.jpeg
    3.8 MB · Hit: 33

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hocam bu şekildeymiş zaten doğru değil mi ?
Çok enteresan. Ben kesin düzelir demiştim bununla ama zaten açıkmış. Açık olduğu halde böyleyse daha aklıma gelen bir çözüm yok. Belki de dediğim gibi normal olanı da budur. Çünkü GTA 5'de bazı ayarları açtığın zaman 100 FPS'den 40'lara falan düşüyor. AC'de ise her şeyi full açtığını var sayarak FPS'inin normal olduğuna kanaat getirdim. Ama valorantı bilmiyorum başka deniyebileceğin bir oyun var mı?

rodest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Metin Köse
Çok enteresan. Ben kesin düzelir demiştim bununla ama zaten açıkmış. Açık olduğu halde böyleyse daha aklıma gelen bir çözüm yok. Belki de dediğim gibi normal olanı da budur. Çünkü GTA 5'de bazı ayarları açtığın zaman 100 FPS'den 40'lara falan düşüyor. AC'de ise her şeyi full açtığını var sayarak FPS'inin normal olduğuna kanaat getirdim. Ama valorantı bilmiyorum başka deniyebileceğin bir oyun var mı?
Witcher 3 ultrada 90-100 fps veriyor normal mi

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Witcher 3 ultrada 90-100 fps veriyor normal mi
FPS Maksimum kaça çıkıyor? Ve bu 90 - 100 FPS'ler savaş esnasında verdiği FPS mi?

Sorulara gerek kalmadı. Videodan da anlaşıldığı üzere almış olduğunuz FPS'ler normal gözüküyor.

rodest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Metin Köse
FPS Maksimum kaça çıkıyor? Ve bu 90 - 100 FPS'ler savaş esnasında verdiği FPS mi?

Sorulara gerek kalmadı. Videodan da anlaşıldığı üzere almış olduğunuz FPS'ler normal gözüküyor.
Yok hocam düşüyor 75 lere falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla rahatladım hocam hep tedirgindim birde şu valorant olsa

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Yok hocam düşüyor 75 lere falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla rahatladım hocam hep tedirgindim birde şu valorant olsa
Valorant'ın FPS düşüklüğü pek çok sebepten ötürü kaynaklanıyor olabilir. İlk sayfalarda da arkadaşların dediği gibi güncelleme ile downgrade yemiş olabilir. Veya buna etki eden GPU driverları olabilir. Windows güncellemeleri olabilir. Bu durumda yapılabilecek tek şey daha iyi bir güncelleme gelene kadar beklemek oluyor.

rodest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Metin Köse
Valorant'ın FPS düşüklüğü pek çok sebepten ötürü kaynaklanıyor olabilir. İlk sayfalarda da arkadaşların dediği gibi güncelleme ile downgrade yemiş olabilir. Veya buna etki eden GPU driverları olabilir. Windows güncellemeleri olabilir. Bu durumda yapılabilecek tek şey daha iyi bir güncelleme gelene kadar beklemek oluyor.
Olmazsa yarın format atcam pc ye windows home kurmuşlar pro kurcam sizce pro kurmalı mıyım ?

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Olmazsa yarın format atcam pc ye windows home kurmuşlar pro kurcam sizce pro kurmalı mıyım ?
Pro sürümünün iş yapanlar için daha yönelik olduğunu düşünüyorum getirdiği programlar ve özellikler bakımından. Home sürümü yeterli olacaktır ve fazlalık özelliklere, uygulamalara da ihtiyaç duymayacağınızdan oyun esnasında daha özgür bir deneyim yaşarsınız. İşlemci kullanımı artabilir çünkü Pro sürümünde. Sonuç olarak Home sürümünü tercih edin derim. Pro gereksiz.

Top Bottom