Fifa 23 geçen steam'de ücretsiz olmuştuHazır indirime girmişken almak istiyorum ve oynanabilir olması benim için önemli çünkü başka bir fifa oyunu alacağımı sanmıyorum malum fiyatlardan. Her neyse sistemimle oynanabilir mi?
Ryzen 3 2200G
8gb ram
Radeon Rx 470 4gb
Ben geçen ücretsiz kütüphaneye ekle yazıyordu bastım şuan kütüphanemde270 TL olduğunu biliyorum en son.
Ne zaman olduFifa 23 geçen steam'de ücretsiz olmuştu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde oynayabilirsin
Oynaya biliyor musunBen geçen ücretsiz kütüphaneye ekle yazıyordu bastım şuan kütüphanemde
İndirmedim ama kütüphanemde denemedim dahaNe zaman oldu
Oynaya biliyor musun
Pardon şuan farkettim sadece 3 gün denemelik ücretsiz olmuş sonra kütüphaneden silinecekmiş kusura bakmayın yanlışım içinNe zaman oldu
Oynaya biliyor musun
Konudan çok saptık Benim sistem açar mı şimdi?İndirmedim ama kütüphanemde denemedim daha
İndir tuşu var
Pardon şuan farkettim sadece 3 gün denemelik ücretsiz olmuş sonra kütüphaneden silinecekmiş kusura bakmayın yanlışım için
Açar muhtemelenKonudan çok saptık Benim sistem açar mı şimdi?
Sanırım sizdede vok friday 2 var hocam Aynı sistem bendede var aslında rahat oynuyabiliyorum ama dediğiniz gibi optimizasyonu gerçekten geçen seneye göre rezalet. Hatta sene başında oyuna girilemiyordu anti cheat yüzünden, erken sipariş veren herkes EA'ya kaymıştı adamlar 1 ayda anca çözdü sorunu.Optimizasyonu çok kötü dostum. Ryzen 5 5600- rtx3060ti sistemimde bile ara ara kasmalar var. Grafik düşürmek zorunda kaldım. Var gerisini sen hesap et.
RAM'in çok yetersiz oyun için. Sistemin diğer parçaları düşük ayarlar için yeterli ama RAM'i 16'ya yükseltmek şart oynamak için. Yoksa oyunu oynarken drop yer durursun.Hazır indirime girmişken almak istiyorum ve oynanabilir olması benim için önemli. Her neyse sistemimle oynanabilir mi?
Ryzen 3 2200G
8gb ram
Radeon Rx 470 4gb