Neler Yeni

Sistemim işimi görürmü

Feridun19

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba beni idare etmesi için bir sistem toplayacağım ve elimde birkaç parça var

MSI B550MA-PRO anakart ( bende var )
MSI GTX 960 2G (bende var )
Ryzen 5 5600 işlemci alacağım
G.Skill 16x32 GB RAM alacağım
Kuşe tipi soğutucu alacağım
Kasamda var lakin pek beğenmiyorum yeni bir kasa istiyorum şöyle güzel bir kasa çok da pahalı olmasın tabii
Kule tipi soğutucu önerir misiniz?

Merhaba beni idare etmesi için bir sistem toplayacağım ve elimde birkaç parça var

Kasamda var lakin pek beğenmiyorum yeni bir kasa istiyorum şöyle güzel bir kasa çok da pahalı olmasın tabii
oynayacağın oyunlar ne acaba

sistem güzel işini görür ileride ekran kartı değiştirerek de uzun yıllar daha kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe yazmadığınızdan bunları attım piyasadaki en fiyat performans ürünlerden olmazsa daha uyguna da atabilirim

sistem güzel işini görür ileride ekran kartı değiştirerek de uzun yıllar daha kullanabilirsin
zoko adli markanın kasa ve psusundan hiç memnun degilim psu cpu pini 4+4 bagladıgımda mavi ekran yiyiyorum sadece 4 pinle kullanirsam yemiyorum

zoko adli markanın kasa ve psusundan hiç memnun degilim psu cpu pini 4+4 bagladıgımda mavi ekran yiyiyorum sadece 4 pinle kullanirsam yemiyorum
psu yok hocam sadece kasa ve piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi model attığım

kanka anakartı msia520 aldım bende işlemciyi yeni aldım senle aynı ram de goodram aldım henüz kurmadım daha soğutucu x123 aldım yeterli 3 katına phantom spirit var ama gereksiz işlemci zaten stok gelen bi işlemci tek fan kule de yeter bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu ne alacaksın sen varmı sende

Ya aslında ramde kararsız kaldım daha iyi ve önere bileceğiniz varmı

Geri