ssd den memnun musunÖzellikler imzada var pci-e 3.0 olduğu için 4.0 a geçmek istiyorum. Not= Çevre birimleri ile birlikte.
ne zamandır kullanıyonEvet güzel ama 240gb artık yetersiz.
Bazıları kronikEvet güzel ama 240gb artık yetersiz.
9-9.5 arasında ilana koyun duruma göre daha da düşürülebilir fiyat (bence)Özellikler imzada var pci-e 3.0 olduğu için 4.0 a geçmek istiyorum. Not= Çevre birimleri ile birlikte.
bendede öyle ya sistem yavaşladı format gerekiyo(2019 ekimden beri kullanıyorum ama)Bazıları kroniksorunlu o SSD nin, bana çok sorun çoksardı mesela. Sizdeki sorunsuzu ise iyi.
SSD biraz yüke girince 70-80 derece oluyor ve hızını 10MB/S bandına düşürüyor. Oyun falan kurmak işkence resmenbendede öyle ya sistem yavaşladı format gerekiyo(2019 ekimden beri kullanıyorum ama)
evet önereceğin bi m2 ssd var mı 700 800 civarlarındaSSD biraz yüke girince 70-80 derece oluyor ve hızını 10MB/S bandına düşürüyor. Oyun falan kurmak işkence resmen![]()
şuan da 46 derece yükteSSD biraz yüke girince 70-80 derece oluyor ve hızını 10MB/S bandına düşürüyor. Oyun falan kurmak işkence resmen![]()
Kioxia exceria 500gb m2 ssd sini alabilirsinevet önereceğin bi m2 ssd var mı 700 800 civarlarında
şuan da 46 derece yükte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kioxia exceria 500gb m2 ssd sini alabilirsin