satan var doğru diyorsun ama alıcıları yok hocam 4-5k yazmıs 8gb karta ama alan yok uygun fiyat yazılmalı zamanında 1 e aldın kartı kullanım 3e4e satmak saçma geliyor banatamam 5k ya at o zaman alalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendine almak için düşük fiyatmı söylüyorsun merak ettim
@FPU/CACHE dostum hemen cevap verirsen sevinirim. üstteki sistemin sadece kasası kaç TL eder?
mining aynı seviyede devam ediyor.
satan var doğru diyorsun ama alıcıları yok hocam 4-5k yazmıs 8gb karta ama alan yok uygun fiyat yazılmalı zamanında 1 e aldın kartı kullanım 3e4e satmak saçma geliyor bana
salla kazan rx 570 r5 1600 diyor sen 7k diyorsun asdasdas yanlış bilgi gördüm ama bu ayrısadece kasa 6-7.5k arası, ekipmanla birlikte 8.7k-9.3k eder diye düşünüyorum.
etmez sadece kasa max 5.5ko kadar eder mi? hocam mesela 1 hafta içinde satmak istesem ekipmanlari ile birlikte 7.5k dan ilan versem satılır mı sizce?
@Abdullah Hacıgül hocam bir baksanız sizde
Niye bilip bilmeden bana suç atıyorsun ? Neymiş ben alcakmışım . Ben zaten 2 ay önce yeni bilgisayar aldım . Niye böyle şeyler söylüyorsunuz anlamıyorum5000TL ye aynı kasayı bul alalım.
piyasayı bilmiyorsan yanlış bilgi verme lütfen RX570 8GB likin sağlam olanı 4.000-4500 aşağı satılmıyor 2.elde.
kasayı bi 6.5k ya koy bakalım dene.
Niye bilip bilmeden bana suç atıyorsun ? Neymiş ben alcakmışım . Ben zaten 2 ay önce yeni bilgisayar aldım . Niye böyle şeyler söylüyorsunuz anlamıyorum
Tamam kardeşim koyun o zaman istediğiniz fiyata koyun 7-8k ya . Görüşümü belirttim sizceçünkü dediğin fiyatlar çok düşük
sadece*Tamam kardeşim koyun o zaman istediğiniz fiyata koyun 7-8k ya . Görüşümü belirttim sizce
Benm 4gb rx570 ,8 ram 240 ssd 650w psu r5 2600 a320 5300e satılmıyor anlamadm6kya koy, 5k. 5.5k ya sat