Neler Yeni

Sistemim Ne Kadar Eder?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
isteyen istediği konuya istediği gibi yazabilir.kimseye hakeret etmediği sürece bi sıkıntı da yok.asıl sorun işinize gelmeyen cevap alınca hakarete başvurmanız.
Tam olarak hakaret nerede? İşimize gelmemesiyle de alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamıyla bilgi kirliliği olduğunu düşünüyorum. Sektörde az çok varım bilgi sahibiyim ve alternatif fikirler almak istedim. Bilgi sahibi olmayan arkadaşların konuya hakim olmadan yorumlar yapmasını doğru bulmuyorum. Kafa karışıklığından başka bi’şey yaratmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alakasız olacak ama telefonun ne?
13 Pro Max, neden?

Hocam eğer ben bir alıcının yerinde olsaydım sıcaklık değerleri iyiyse 18-18.5k veririm.Sistemin sıfırı şu an 22k civarı ediyor.

Sadece kasa ama
İşlemci de kart da 65’in üzerine çıkmıyor çok sağlam soğutuyor. Hava sirkülasyonu çok iyi. Ben 4k’da kullanıyorum aktif olarak.

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
Tam olarak hakaret nerede? İşimize gelmemesiyle de alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamıyla bilgi kirliliği olduğunu düşünüyorum. Sektörde az çok varım bilgi sahibiyim ve alternatif fikirler almak istedim. Bilgi sahibi olmayan arkadaşların konuya hakim olmadan yorumlar yapmasını doğru bulmuyorum. Kafa karışıklığından başka bi’şey yaratmıyor.
Hocam bilgi kirliliği felan yok.Sen bu sistemin ederini de biliyorsun ama burda yalandan fiyat sorup sistemi sattığını göstermeye çalısıyosun.Belki forumdan alıcı çıkar diye.Arkadaşta 18k diyince işine gelmedi bu kadar basit.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Hocam bilgi kirliliği felan yok.Sen bu sistemin ederini de biliyorsun ama burda yalandan fiyat sorup sistemi sattığını göstermeye çalısıyosun.Belki forumdan alıcı çıkar diye.Arkadaşta 18k diyince işine gelmedi bu kadar basit.
Sistemi satmıyorum. Hem kendi bildiğimin doğrulunu sorgulamak hem de bu dönemde ne kadar edeceğini merak ettiğim için konuyu açtım. Önyargılarımızı bir kenara bırakalım. Gerginlik yaratmayalım.

Allmuted

80+ Bronze
Abi sen kaç ₺ dememizi istiyosun söyle onu yazalım bizde sende rahatla.

• Hahaha
Reaksiyonlar: LORN

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
Sistemi satmıyorum. Hem kendi bildiğimin doğrulunu sorgulamak hem de bu dönemde ne kadar edeceğini merak ettiğim için konuyu açtım. Önyargılarımızı bir kenara bırakalım. Gerginlik yaratmayalım.
bencede boş tartışmaya gerek yok. iyi forumlar.

• Beğen

rech

80+ Bronze
Bence de bilgi sahibi olmadan biri şu fiyatı yazmış ben de aynısını yazıp mesaj kasmalıyım diyenler çok var. Sistem değeri 20k'dan aşağı olmasının imkanı yok. Monitör zaten 7k.

• Beğen

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Monitörün sıfırı 7.200 en düşük 5’e versem bile kasanın değeri 13k mı oluyor :D her şeyin garantisi devam ediyor bu arada
sıfırı 7 bin monitörü 7 k ya mı satıyon 5 6 sayacan sen 20 de yazsan 25 de alınırı 18 ounun
tutturursan amenna

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Telefon üzerinden imza görünmüyor sanırım şöyle paylaşayım:

RYZEN 5 5600
XFX 6750XT MERC
8x2 GB PNY RGB RAM
HP 600W GOLD PSU
DEEP FREEZER 127
1 TB SP SSD
MSI B550-A PRO
VIEWSONIC 4K VX3211
GALAX REVOLUTION 01
22.000 TL Bence ortalama olarak Ortalama dediğim fiyatı %5 aşağı yukarı alabilirsin.

• Beğen
Top Bottom