Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemim ne yapar satmak istiyorum

egebaranakk0

80+ Silver
ben bi bakındım da ettiği edeceği ekipmanlarını da hediye veriyosun madem 13.5 14 tutturursan oda o parayada 2060 lı iyi sistemler var ha 5600x 2060 1660 ti sistem baya vardır daha aşşağısına bile üst düzey bi sistem olmadıgı için de rakibi çok olur satılmaz üstü fiyata dost acı söyler edit (fabrikadan overclocklu felan hocam ayıp ama ekstra birşeymiş gibi ek puan toplamaya çalısıyorsun ayıp ediyorsun 4 k lık monitörü 7 k ya göstermeler felan bilir kişi tavsiyesi isteyip çakallık yapmaya ne gerek var foyan çıkar ortaya 10 yaşında pc al baba diyen velet mi kandırıyorsun
oluru bu üstünü istersen dene ama oluru bu tutturursan seviniriz adına alana da üzülürüz ama mal senin denemekte serbestsin
Hocam, hocam sakin

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Hocam, hocam sakin
ama yeter valla 1 değil 10 değil 10 kuruşluk mala 10 kuruş diyorsun diye bide sitem yiyorsun 2. el piyasası bu gibi insanlar yüzünden 0 fiyatının üstüne cıktı arabada sesimizi de çıkarmıycaksak napalım oluru bu

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hocam 16 max eğer uçuk fiyatlara koyarsan zaten ikinci el tercih etmez kimse o fiyatlara

egebaranakk0

80+ Silver
ama yeter valla 1 değil 10 değil 10 kuruşluk mala 10 kuruş diyorsun diye bide sitem yiyorsun 2. el piyasası bu gibi insanlar yüzünden 0 fiyatının üstüne cıktı arabada sesimizi de çıkarmıycaksak napalım oluru bu
Haklisin hocam bide trip yapiyo beyfendi baktimda mesajlarina sanki ferrarisi var ama sadette tofaş satiyo işte max türk davarı zekası 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kayrahan Demir
hocam bendede bilgisayar var 1050 li sitemi 15kya aldım. kasa maus her şey rgb canavar gibi. açmadığı oyun yok. sıfırı 20k. i3 işlemcili çok güçlü bilgisayar satılık. ekran kartı da fabrikadan oc li bu ekran kartında var sadece (!)

2. el piyasası yukarıdaki gibidir. bildiğini sanan bilgisiz insanlarla doludur. satın alırken değersizleştirme,satarken malına altın değeri biçme, piyasayı yukselten insanlarda sıklıkla görülür. böyle bir foruma yazabilen birinden akakçeye bakabilmesini beklerdim sadece. sistemini de umarım satarsın usta.

JOKER BEY

80+
ben bi bakındım da ettiği edeceği ekipmanlarını da hediye veriyosun madem 13.5 14 tutturursan oda o parayada 2060 lı iyi sistemler var ha 5600x 2060 1660 ti sistem baya vardır daha aşşağısına bile üst düzey bi sistem olmadıgı için de rakibi çok olur satılmaz üstü fiyata dost acı söyler edit (fabrikadan overclocklu felan hocam ayıp ama ekstra birşeymiş gibi ek puan toplamaya çalısıyorsun ayıp ediyorsun 4 k lık monitörü 7 k ya göstermeler felan bilir kişi tavsiyesi isteyip çakallık yapmaya ne gerek var foyan çıkar ortaya 10 yaşında pc al baba diyen velet mi kandırıyorsun
oluru bu üstünü istersen dene ama oluru bu tutturursan seviniriz adına alana da üzülürüz ama mal senin denemekte serbestsin
Ben overclock derken bilmeyenler için diyorum yani ekstra puan falan toplamaya çalıştığım yok fiyatı bilmiyorum o yüzden fiyat sordum ki burayada satılık diye yazmadım ben monitörü 7bine aldım foya falanda yok herkesin niyetini kendi niyetin gibi sanma kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklisin hocam bide trip yapiyo beyfendi baktimda mesajlarina sanki ferrarisi var ama sadette tofaş satiyo işte max türk davarı zekası 😃
Konuşmana üslubuna dikkat et kardeşim benim bidaha açıklıyim ben aldığım fiyatla satış fiyatı arasındaki farka şaşırdım yani bu fiyata demedim fiyat soruyorum

Sakın ol aslan parçası ben fiyat soruyorum meseleyi nasıl okudun anlayamadım

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Ben overclock derken bilmeyenler için diyorum yani ekstra puan falan toplamaya çalıştığım yok fiyatı bilmiyorum o yüzden fiyat sordum ki burayada satılık diye yazmadım ben monitörü 7bine aldım foya falanda yok herkesin niyetini kendi niyetin gibi sanma kardeşim

Konuşmana üslubuna dikkat et kardeşim benim bidaha açıklıyim ben aldığım fiyatla satış fiyatı arasındaki farka şaşırdım yani bu fiyata demedim fiyat soruyorum

hemen de bi maduriyet yarat puan topla tribünlerden 7 bin e link buluyon da 4 binlik 30 tane ilan var onu mu göremiyor bulamıyorsun art niyet aramayın diyorsun bide bırak bu işleri laf söylenmesin istiyorsan laf söylenmeycek şekilde yaz konunu öptüm çok da iyi davran kendine üzme hiç bir şey için kendini dikkat et kendine

JOKER BEY

80+
hemen de bi maduriyet yarat puan topla tribünlerden 7 bin e link buluyon da 4 binlik 30 tane ilan var onu mu göremiyor bulamıyorsun art niyet aramayın diyorsun bide bırak bu işleri laf söylenmesin istiyorsan laf söylenmeycek şekilde yaz konunu öptüm çok da iyi davran kendine üzme hiç bir şey için kendini dikkat et kendine
Yaw kardeş sen art niyetli son okumadan etmeden gelmiş artistlik yapıyorsun işine bak

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

soruyorsun söyleyene sitem ediyorsun ederi nedir
bu
tamam eyw
saolun görüşürz
olması gereken şey
oha öldürün monitör 7 k sadece bilmem ne
çok biliyorduysan sorma demezler mi adama derler eee o zaman "aslan parçaları gelir meseleyi farklı anlamaz"

Yaw kardeş sen art niyetli son okumadan etmeden gelmiş artistlik yapıyorsun işine bak
tamam kardeşim eyw benim sistemimin ederi de buymuş sizin fiyat biçiminizde eyvallah yazarsan bakacam işime ama kimsenin görüşüne muhalefet olmak yok tamam mı güzel kardeşim

JOKER BEY

80+
soruyorsun söyleyene sitem ediyorsun ederi nedir
bu
tamam eyw
saolun görüşürz
olması gereken şey
oha öldürün monitör 7 k sadece bilmem ne
çok biliyorduysan sorma demezler mi adama derler eee o zaman "aslan parçaları gelir meseleyi farklı anlamaz"
Bı alttaki cevapları okusan ne yazdığımı anlayacaksın ama bı yorumla hemen atar tutar yapıyorsun sakın ol canım benim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

7kya aldiginin ssini atarmisin

egebaranakk0

80+ Silver

Jsjshshshshssh hiko baba zekasi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt