Neler Yeni

Sistemime göre Ücretsiz güzel oyun önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle selam,sistem imzamda yazıyor steam olursa daha iyi olur ücretsiz oyun önerirseniz sevinirim kasmayacak gibi.

Valorant,Csgo,Minecraft,League Of Legends önermeyin !

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Arkadaşlar öncelikle selam,sistem imzamda yazıyor steam olursa daha iyi olur ücretsiz oyun önerirseniz sevinirim kasmayacak gibi.

Valorant,Csgo,Minecraft,League Of Legends önermeyin !
hocam bende gt430 var ona rağmen bitek valorant oynayabiliyorum cs yi 35 fps açıyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mirror
1615991329307.png

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birde mc ücretsiz değil
Önerme diyorsam önerme,ücretsiz olup olmaması seni ilgilendirmez bende o oyun varki oynuyorum bu yüzden önermeyin yazmışım.Oyun önerisi harici bir şey yazmayın şuraya ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerme diyorsam önerme,ücretsiz olup olmaması seni ilgilendirmez bende o oyun varki oynuyorum bu yüzden önermeyin yazmışım.Oyun önerisi harici bir şey yazmayın şuraya ya.
Kızgın atıyorlar birde haklıymış gibi :D

Son düzenleme:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kızgın atıyorlar birde haklıymış gibi :D
Ama başlığa ücretsiz yazmışsın önce ne istediğine karar ver ondan sonra konu aç bundan sonra ayrıca istediğim konuya istediğim şeyi yazarım seni alakadar etmez

Komando41.

80+ Silver
Ama başlığa ücretsiz yazmışsın önce ne istediğine karar ver ondan sonra konu aç bundan sonra ayrıca istediğim konuya istediğim şeyi yazarım seni alakadar etmez
adam mc önerme demiş konuya uygun davran

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bak bilader, ilk önce o gözünü azcık aç altına minecraft valorant falan önermeyin yazmışım.İstediğin konuya istediğini yazamazsın.

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
ücretsiz değil ama eğer almak isterseniz şu anda rainbow indirimli ona bakabilirsiniz

Top Bottom