hocam 2 slot varRAM aynısından 1 tane daha veya 2 gblık olanından al
RAMAnakartım: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0
RAM 4gb 1333mhz
İşlemci: Intel pentium cpu g2030
Ekran Kartım GeForce Gt 730
Bu Sisteme İşlemci RAM Tavsiyesi yaparmısınız?
Hocam dediğim gibi 2 slot var 2side dolu yani satıp almayı planlıyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum 4x2 mi 8x1 miRAM
i7 İŞLEMCİ
i5 İŞLEMCİ
İşlemcileri sıfır bulamayabilirsin ikinci el olarak bulursan test edip alınabilir.
4x2 Ram alırsan dual modda çalışacağı için performans daha yüksek olur. Ancak ileride 16GB çıkartırım diyorsan 8x1 alHocam dediğim gibi 2 slot var 2side dolu yani satıp almayı planlıyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum 4x2 mi 8x1 mi
İki ramin dolu olduğuyla ilgili bir yazı göremedim ben biri dolu sandım. Ayrıca attığım link yanlış olmuş kusura bakma 8GB ram atacaktım aslında. Şöyle yapılabilir bu durumda birini üzerinde tutarak bir tane de 8GB ram takarak toplam 10GB ramle kullanabilirsin. RAMHocam dediğim gibi 2 slot var 2side dolu yani satıp almayı planlıyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum 4x2 mi 8x1 mi
Darboğaz gibi bir şey olurmu veya GTA 5te stop veya kasma olurmu?İki ramin dolu olduğuyla ilgili bir yazı göremedim ben biri dolu sandım. Ayrıca attığım link yanlış olmuş kusura bakma 8GB RAM atacaktım aslında. Şöyle yapılabilir bu durumda birini üzerinde tutarak bir tane de 8GB RAM takarak toplam 10GB ramle kullanabilirsin. RAM
GT 730 GTA açar mı bilmiyorum ama ram miktarın iyi bir seviyede olacak.Darboğaz gibi bir şey olurmu veya GTA 5te stop veya kasma olurmu?
Hocam birde 350watt yetermi?GT 730 GTA açar mı bilmiyorum ama RAM miktarın iyi bir seviyede olacak.
İşlemcinin ihityacı 77W, Ekran kartı, ramler ve 4 tane de fan olsa kasanda onlar da toplam 71W yapıyor yeterli olacaktır 350W PSU.Hocam birde 350watt yetermi?
hocam peki aklımda intel i5 3470 var ama sizce nasılİşlemcinin ihityacı 77W, Ekran kartı, ramler ve 4 tane de fan olsa kasanda onlar da toplam 71W yapıyor yeterli olacaktır 350W PSU.
hocam peki aklımda Intel i5 3470 var ama sizce nasıl