Pompake
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Msı mag forge 100r gayet güzel bir kasadır. Alınabilirbu mantıklı zalman N5 MF veya msi mag forge 100r nasıl bi seçim olur bugün 500tl idi msi yanına da psu alabilirdim..
Zalman N5MF hava akışı olarak kötü.hava akışı olarak delta RGB-zalman N5 MF-msi 100r hangisi sizce
Bence MSI daha iyidir.hava akışı olarak delta RGB-zalman N5 MF-msi 100r hangisi sizce
kullanan ve öneren çoktu bilmiyorum da 100r-delta rgb arasından hangisi diye soralım o zamanZalman N5MF hava akışı olarak kötü.
Fanları 33 CFM
teşekkürlerBence MSI daha iyidir.
Spec Delta 650W şuanki fiyatı ile daha mantıklıkullanan ve öneren çoktu bilmiyorum da 100r-delta RGB arasından hangisi diye soralım o zaman
100ryi yine indirime denk getirip 500e alabilicem maks yanında psu aldığımda 1000-1100ü bulucam galiba fakat sorunum şu delta rgb hava akışı bakımından iyi mi tam mesh değil çünkü ayrıca psu hakkında yorumunuz nedirSpec Delta 650W şuanki fiyatı ile daha mantıklı
Zalman N5 öneren fanlarının ne kadar kötü olduğunu bilmediği için öneriyordur
Spec Delta içindeki PSU iyi değil 2070 Super ile kullanılmaması gerekli bence yani ama bütçeniz de çok kısıtlı zaten o yüzden bundan daha iyi alternatif zor biraz ama bulanabilir. Ben bakayim biraz.100ryi yine indirime denk getirip 500e alabilicem maks yanında psu aldığımda 1000-1100ü bulucam galiba fakat sorunum şu delta RGB hava akışı bakımından iyi mi tam mesh değil çünkü ayrıca psu hakkında yorumunuz nedir
dostum zaten elimde psu mevcut şu https://www.incehesap.com/xigmatek-en42654-x-power-650w-power-supply-fiyati-44333/ bundan korkuyorum ondan yeniliyorum zaten :/Spec Delta içindeki PSU iyi değil 2070 Super ile kullanılmaması gerekli bence yani ama bütçeniz de çok kısıtlı zaten o yüzden bundan daha iyi alternatif zor biraz ama bulanabilir. Ben bakayim biraz.
Aşırı kalitesiz değil yani sorun yaratmayabilir ben önermem size kalmış.dostum zaten elimde psu mevcut şu https://www.incehesap.com/xigmatek-en42654-x-power-650w-power-supply-fiyati-44333/ bundan korkuyorum ondan yeniliyorum zaten :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu psu sorun yaratmaz diyorsanız aslında hiç uğraşmasam daha iyi