Neler Yeni

Sistemime uygun kasa arıyorum

flamerood

80+
Sistemi kullanıyor musunuz şu an ?
BİOSTAR B650MP-E PRO güvenilir midir , asus kadar olmasa da kaliteli diyebilir miyiz 7500f ve 4070s için ?
Bu sistem de mecbur onu seçebiliyorum , msı olanda tek m2ssd slotu var ileride sorun olur
bi ufak rehber hazırlicam bu anakart için takipte kalın şu anlık bir sıkıntı göremedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Jiyu
bi ufak rehber hazırlicam bu anakart için takipte kalın şu anlık bir sıkıntı göremedim.
Teşekkürler , peki bu sistem ile uyumlu mudur ? değer mi çünkü sistemde sırıtan en büyük şey anakart özelleştirmeleri sanırım

flamerood

80+
Teşekkürler , peki bu sistem ile uyumlu mudur ? değer mi çünkü sistemde sırıtan en büyük şey anakart özelleştirmeleri sanırım
benim sistemim de aynı 4070s ve 7500f daha bilgisayarı yeni kurdum net bir şey söyleyemem ama bence yeterlidir zaten abdullah abi de öneriyordu.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Jiyu
benim sistemim de aynı 4070s ve 7500f daha bilgisayarı yeni kurdum net bir şey söyleyemem ama bence yeterlidir zaten abdullah abi de öneriyordu.
peki hangi kasa daha geleğece yönelik ve kaliteli acaba ?
Fsp , xpg ve vento var.
okuduğum yazılardan sonra ventodan soğutum , xpg de küçük diyorlar bazı eksikliği varmış
Fsp güzel mi ? güzelse hangi fsp alınır sence

flamerood

80+
peki hangi kasa daha geleğece yönelik ve kaliteli acaba ?
Fsp , xpg ve vento var.
okuduğum yazılardan sonra ventodan soğutum , xpg de küçük diyorlar bazı eksikliği varmış
Fsp güzel mi ? güzelse hangi fsp alınır sence
ventodan niye soğudunuz hocam

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Jiyu
ventodan niye soğudunuz hocam
olumsuz yorumlara denk geldim işte , normalde vento seçecektim fp diye de
şimdi daha önce masaüstü kullanmadım o yüzden bilmiyorum
ama kasa anakart değişemem tak sök yapamam , ssd ram bir şekilde olur da
o yüzden iyi kasa psu seçmeliyim :(

flamerood

80+
olumsuz yorumlara denk geldim işte , normalde vento seçecektim fp diye de
şimdi daha önce masaüstü kullanmadım o yüzden bilmiyorum
ama kasa anakart değişemem tak sök yapamam , ssd ram bir şekilde olur da
o yüzden iyi kasa psu seçmeliyim :(
ventoda fsp psu var fsp de en iyilerden biridir diye biliyorum ben de vento kullanıyorum daha yeni montaj yaptım ve dediğiniz anakartla düzgün şekilde uydu sıkıntı olmadı yani internette her malı kötüleyen çıkar biraz da gözardı etmek gerekir.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Jiyu
ventoda fsp psu var fsp de en iyilerden biridir diye biliyorum ben de vento kullanıyorum daha yeni montaj yaptım ve dediğiniz anakartla düzgün şekilde uydu sıkıntı olmadı yani internette her malı kötüleyen çıkar biraz da gözardı etmek gerekir.
forumlara bakıyorum hep aratıyorum kasa anakart yorumlara bakıyorum , inno3d ekran kartı var yabancı videolara bile baktım araştırıyorum.
Para çok zor kazanılıyor ve hayal kırıklığı yaşamak , mahçup olmak sorunlarla uğraşmak istemiyorum :(

flamerood

80+
forumlara bakıyorum hep aratıyorum kasa anakart yorumlara bakıyorum , inno3d ekran kartı var yabancı videolara bile baktım araştırıyorum.
Para çok zor kazanılıyor ve hayal kırıklığı yaşamak , mahçup olmak sorunlarla uğraşmak istemiyorum :(
haklısınız araştırma da yapacaksınız tabi ben de ilk defa bu denli bi sistem dizdim sonuçlarını anca 1 haftaya açıklayabilirim inan işten ve koşuşturmadan eve geçip bilgisayar kullanmaya zaman kalmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama aynı kasayı 3 4 aydır kullanan arkadaşım da var vg4200s olan modelden bahsediyorum psusuyla birlikte memnun olduğunu söyledi bana onun önerisiyle aldım.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Jiyu
haklısınız araştırma da yapacaksınız tabi ben de ilk defa bu denli bi sistem dizdim sonuçlarını anca 1 haftaya açıklayabilirim inan işten ve koşuşturmadan eve geçip bilgisayar kullanmaya zaman kalmıyor.

ama aynı kasayı 3 4 aydır kullanan arkadaşım da var vg4200s olan modelden bahsediyorum psusuyla birlikte memnun olduğunu söyledi bana onun önerisiyle aldım.
Peki fsp için biraz fazla para versem değer mi ?
Maalasef öyle ya zaman bulmakta önemli :(

Daha önce masaüstü kullanmış ve kendim pc dizebilecek olsaydım
7800x3d ve galax 4070ti süper sistem dizerdim..

flamerood

80+

ha bu arada ventoda fanlar argb değil rgb değiştiremiyosun ışıkları yani kapatıp açabiliyosun ama kasa üstü tuştan.
aradaki farka gelirsek onu ayrı bi konu olarak açsanız daha iyi olur gibi xpgnin gold psusu var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum açıkçası.

aslında tek tek dizmekte aynı fiyata geliyor ben 41000 civarlarına ssdsiz dizdim soğutucu ve 2x16 ram ile birlikte gerçi şu an tekrar fiyatlar arttı.

ve bu sistemi almayı düşünüyosanız ram değiştirmeyi de kesin düşünün cl46 baya yüksek bi değer 36-30 arası güzel olur.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Jiyu
ha bu arada ventoda fanlar argb değil rgb değiştiremiyosun ışıkları yani kapatıp açabiliyosun ama kasa üstü tuştan.
aradaki farka gelirsek onu ayrı bi konu olarak açsanız daha iyi olur gibi xpgnin gold psusu var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum açıkçası.

aslında tek tek dizmekte aynı fiyata geliyor ben 41000 civarlarına ssdsiz dizdim soğutucu ve 2x16 ram ile birlikte gerçi şu an tekrar fiyatlar arttı.
ışıklandırma vb şeyler çok önemli değil benim için
önemli olan hava çıkışları nasıl , fanları ve soğutması nasıl ve ses çıkarıyor mu ?
genel olarak tüm sistemim için bu önemli , sese duyarlı birisiyim diğerlerinden daha sessiz denilebilecek sistem arıyorum.
Mümkünse dizi film izlerken normal kullanımda zaten hiç ses olmasın.
Valorant cs pubg oynarım onlarda da çok fan sesi vs olur mu acaba ekran kartı vs
Psu konusu da önemli , bildiğim kadarıyla tüm sistemi çöp edebiliyormuş o yüzden kaliteli psu ve akım korumalı priz gerek

ve bu sistemi almayı düşünüyosanız ram değiştirmeyi de kesin düşünün cl46 baya yüksek bi değer 36-30 arası güzel olur.
Tek tek dizmek indirim kovalarsak şu an daha mantıklı deniliyor çünkü sistemler pahalandı ve arada iyi sistem çıkıyor o zaman mantıklı.
Ve tek tek dizerken çok daha kaliteli ram ssd kasa psu hatta ekran kartı seçebiliyorsun
Tabi benim yapamayacağım bir şey olduğu için mecbur hazır sistem :(
2. el ekran kartı alıp 7700xt sonra 5000 serisi ekran kartlarını peşin taksitle almak da çok mantıklı bence

twinmos 6000mhz cl 36 1x16 seçecem ya alacaksam zaten kasa ve biostar anakart konusunda tereddüt ediyorum ve fiyat *-*

flamerood

80+
ışıklandırma vb şeyler çok önemli değil benim için
önemli olan hava çıkışları nasıl , fanları ve soğutması nasıl ve ses çıkarıyor mu ?
genel olarak tüm sistemim için bu önemli , sese duyarlı birisiyim diğerlerinden daha sessiz denilebilecek sistem arıyorum.
Mümkünse dizi film izlerken normal kullanımda zaten hiç ses olmasın.
Valorant cs pubg oynarım onlarda da çok fan sesi vs olur mu acaba ekran kartı vs
Psu konusu da önemli , bildiğim kadarıyla tüm sistemi çöp edebiliyormuş o yüzden kaliteli psu ve akım korumalı priz gerek
kasa boşta çalışırken fanlarının sesi hiç yok o yönden şaşırttı beni yük altında daha kullanamadım.

• Beğen
Top Bottom