Max 30.000Cevap verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim hocam iyi akşamlarMax 30.000
ıopj3w9ıjqhwe o fiyata DDR 5 li 7700xt var kankaMax 30.000
usta sen devamlı ikinci el pc satacak olanlara olmayacak paralar söyleyip duruyosun bilmeyerek mi yapıyosun yoksa dalga mı geçiyosun? 26 veren olursa şaşarımMax 30.000
17 18k gibi geldi bana bilemedin 19k garanti durumu da önemli tabi kiAlıntıyı görüntüle
Sistemim bu acaba kaça satabilirim? yardımcı olur musunuz acaba fiyat ne kadar? Teşekkür ederim şimdiden herkese.
garanti kutu durumlarına göre 20-24k arası gidebilirAlıntıyı görüntüle
Sistemim bu acaba kaça satabilirim? yardımcı olur musunuz acaba fiyat ne kadar? Teşekkür ederim şimdiden herkese.
Bütün kutuları ve garantisi devam etmekte hocam onları yazmamışım konuyu düzeltiyorum hemen.17 18k gibi geldi bana bilemedin 19k garanti durumu da önemli tabi ki
Teşekkür ederim hocam aklımda da bu fiyatta bir şey vardı zaten ilana ona göre koyucam.garanti kutu durumlarına göre 20-24k arası gidebilir
hocam alan olacagını sanmıyorm habernız olsn yanlıs anlamayın fakat o fiyata dha iyi sistemler varBütün kutuları ve garantisi devam etmekte hocam onları yazmamışım konuyu düzeltiyorum hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam aklımda da bu fiyatta bir şey vardı zaten ilana ona göre koyucam.
doğru doğru hocam estagfurallah yanlış anlamam. Nacizane tavsiyelerine uyup kafamdaki uygun fiyata vericem zaten. Bende olsam 25 bin tl 1 yıllık bir cihaza vermem gider sıfır alırım o kafadayım.hocam alan olacagını sanmıyorm habernız olsn yanlıs anlamayın fakat o fiyata dha iyi sistemler var
https://www.gencergaming.com/zegabon şöyle örnek sistem attım siz anlayın ddr4 sistemdoğru doğru hocam estagfurallah yanlış anlamam. Nacizane tavsiyelerine uyup kafamdaki uygun fiyata vericem zaten. Bende olsam 25 bin TL 1 yıllık bir cihaza vermem gider sıfır alırım o kafadayım.
Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için.https://www.gencergaming.com/zegabon şöyle örnek sistem attım siz anlayın ddr4 sistem
Ben benim sistemi satıp 7800 xt olan modeli satın almak istiyorum.Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için.