hocam sistemnız size yetmıyor mu?Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben benim sistemi satıp 7800 xt olan modeli satın almak istiyorum.
hocam sistemnız size yetmıyor mu?Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için.
parça parça satarsan belki daha fazla edebilirTeşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için.
16/18k arasıTeşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için.
Yetiyor hocam ama bir üstüne geçme isteği var bende hep o yüzden satmak istiyorum yeni parçalar olsun vs.hocam sistemnız size yetmıyor mu?
bence pişman olursunuz gerek yok gbii bu sistemde güzelYetiyor hocam ama bir üstüne geçme isteği var bende hep o yüzden satmak istiyorum yeni parçalar olsun vs.
Günde 12 saat çalışıyorum eve geldiğimde maksimum pc başında 3 saat geçirebiliyorum ona uğraşacak vaktim hiç olmuyor. Güvenebildiğim bir arkadaş ortamımda yok maalesef vereyim ona al sen sat diyemiyorum.parça parça satarsan belki daha fazla edebilir
Elimdeki olanları güncel tutma isteği var bende bundan çıkamıyorum ya maalesef kötü bir durumdayım.bence pişman olursunuz gerek yok gbii bu sistemde güzel
anladım hocam bende yeni toparladım pc yi yoksa ekran kartı kasaya talip olurdum gereksiz parça almak olur benim için umarım istediğin fiyata gider uğraşmazsın hocamGünde 12 saat çalışıyorum eve geldiğimde maksimum pc başında 3 saat geçirebiliyorum ona uğraşacak vaktim hiç olmuyor. Güvenebildiğim bir arkadaş ortamımda yok maalesef vereyim ona al sen sat diyemiyorum.
Elimdeki olanları güncel tutma isteği var bende bundan çıkamıyorum ya maalesef kötü bir durumdayım.
İnşallah temennim bu yönde bakalım ilana koydum absürt bir fiyattan inşallah pişman olmam. iyi akşamlaranladım hocam bende yeni toparladım pc yi yoksa ekran kartı kasaya talip olurdum gereksiz parça almak olur benim için umarım istediğin fiyata gider uğraşmazsın hocam
bende koydum da çokta abartmadım parçalar da kaliteli ama milletin işine gelmiyor işteİnşallah temennim bu yönde bakalım ilana koydum absürt bir fiyattan inşallah pişman olmam. iyi akşamlar