Neler Yeni

Sistemimi kaça satabilirim acaba?

Can...

80+ Platinum
Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben benim sistemi satıp 7800 xt olan modeli satın almak istiyorum.
parça parça satarsan belki daha fazla edebilir

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
parça parça satarsan belki daha fazla edebilir
Günde 12 saat çalışıyorum eve geldiğimde maksimum pc başında 3 saat geçirebiliyorum ona uğraşacak vaktim hiç olmuyor. Güvenebildiğim bir arkadaş ortamımda yok maalesef vereyim ona al sen sat diyemiyorum.

bence pişman olursunuz gerek yok gbii bu sistemde güzel
Elimdeki olanları güncel tutma isteği var bende bundan çıkamıyorum ya maalesef kötü bir durumdayım.

Can...

80+ Platinum
Günde 12 saat çalışıyorum eve geldiğimde maksimum pc başında 3 saat geçirebiliyorum ona uğraşacak vaktim hiç olmuyor. Güvenebildiğim bir arkadaş ortamımda yok maalesef vereyim ona al sen sat diyemiyorum.

Elimdeki olanları güncel tutma isteği var bende bundan çıkamıyorum ya maalesef kötü bir durumdayım.
anladım hocam bende yeni toparladım pc yi yoksa ekran kartı kasaya talip olurdum gereksiz parça almak olur benim için umarım istediğin fiyata gider uğraşmazsın hocam

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
anladım hocam bende yeni toparladım pc yi yoksa ekran kartı kasaya talip olurdum gereksiz parça almak olur benim için umarım istediğin fiyata gider uğraşmazsın hocam
İnşallah temennim bu yönde bakalım ilana koydum absürt bir fiyattan inşallah pişman olmam. iyi akşamlar

Can...

80+ Platinum
İnşallah temennim bu yönde bakalım ilana koydum absürt bir fiyattan inşallah pişman olmam. iyi akşamlar
bende koydum da çokta abartmadım parçalar da kaliteli ama milletin işine gelmiyor işte :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,100
Üyeler
163,601
Son üye
The.baris