Merhaba,
Bana PSU'nun kaç watt olduğunu söyler isen, sana bir ekran kartı önerisi verebilirim dostum.
Bana PSU'nun kaç watt olduğunu söyler isen, sana bir ekran kartı önerisi verebilirim dostum.
Fps istiyor mantıklı düşün biraz millet niye ozaman 2700x varken. 3600 istiyor ondada az bi fark var%8 için aradaki farkı ödemek mantıksız ama. Hatta 3600 bile aynı fiyatta alınabilir 2. el bulunursa.
2700X ile 3600 arasında tek çekirdek farkı var. Çoklu çekirdekle işi olan adam 2700X'i alıyor zaten.Fps istiyor mantıklı düşün biraz millet niye ozaman 2700x varken. 3600 istiyor ondada az bi fark var
Onun arasındaki fark yine değer.Fps istiyor mantıklı düşün biraz millet niye ozaman 2700x varken. 3600 istiyor ondada az bi fark var
Mesela senin dediğin ana kart sanırım ddr4 ama benim ramler ddr3 uyumlu olacak mıdır ? Ki rx580 de çok pahalı gelir aynı şekilde işlemci de.Ekran kartı olarak rx 580 al snakart olarak alabilirsen b450 al olmadı b350 De olur işlemci olarakta ikinci el diyprum ama bu dediklerim haberin olsun ryzen 5 2600
Bakıp hemen geri döneceğim.Merhaba,
Beklemedeyim.Bakıp hemen geri döneceğim.
Şu şekilde resmini koyuyorum psunun sanırım 250 wattMerhaba,
Ddr3 uyumlu değil sen o sistemi sat kompel yenisini düşünMesela senin dediğin ana kart sanırım ddr4 ama benim ramler ddr3 uyumlu olacak mıdır ? Ki rx580 de çok pahalı gelir aynı şekilde işlemci de.
O yüzden sadece ekran kartı ile iyileştirebilsem yeterli benim için.Ddr3 uyumlu değil sen o sistemi sat kompel yenisini düşün
Yolladım ama resim olaraktan bakabilir misin ?Beklemedeyim.