Sistemimi satiyorum ilgilenen ve sistem arayisinda olan bakabilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Armi3067

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
610
Yanlış Kategori
Ekran kartsız 26k vermezler hocam sıfır toplanır o fiyata orası

Hocam konu acmistim 30K dediler ekran kartli haliyle, ikinci elde 4000-4500TL ekran karti, bende 4000TL dusurdum, Bu forumdaki arkadaslar soyledi hatta bu fiyatlari. Bende koydum kisa surede satma gibi bir zorunlulugum yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30k az, en az 40 olmalıydı.
Olur hemen arttiriyorum, yardimlarin icin tesekkurler.

Hocam konu acmistim 30K dediler ekran kartli haliyle, ikinci elde 4000-4500TL ekran karti, bende 4000TL dusurdum, Bu forumdaki arkadaslar soyledi hatta bu fiyatlari. Bende koydum kisa surede satma gibi bir zorunlulugum yok.

Olur hemen arttiriyorum, yardimlarin icin tesekkurler.
benım ıcınde bır 10k koy 50 olsun

Kral inan suan fiyatlar hakkinda hic bir bilgim yok askerden yeni geldim sayilir, forumlarda bu fiyatlara gider dendi, amacim bunu satip ekran kartsiz, saglam islemcili bilgisayar almak ayni paraya, 1-2 ay bekler sonra gpu cekerim diye dusunuyorum. Yardimci olursaniz hemen degistiririm tabii ki siz takilinca bende takilayim dedim az.

Ekran kartli ve kartsiz ne kadar eder maksimum zorlayabilecegim fiyat? Pazarlik payida olur cunku illa.

Kral inan suan fiyatlar hakkinda hic bir bilgim yok askerden yeni geldim sayilir, forumlarda bu fiyatlara gider dendi, amacim bunu satip ekran kartsiz, saglam islemcili bilgisayar almak ayni paraya, 1-2 ay bekler sonra gpu cekerim diye dusunuyorum. Yardimci olursaniz hemen degistiririm tabii ki siz takilinca bende takilayim dedim az.

Ekran kartli ve kartsiz ne kadar eder maksimum zorlayabilecegim fiyat? Pazarlik payida olur cunku illa.
27diyebilirsin ortalama

Arkadaslar daha once bu forumda olmak uzere ve diger forumlarda da fiyat arastirmasi yaptim, ozellikle ekran kartsizda gider diyen bir kitle oldu, hem ekran kartli hem de ekran kartsiz (aciklamada) fiyatini ve sistemin geri kalan ozelliklerini guzelce anlattim. Ilgilenen olursa ikinci el kisminda ve Letgo'da ilanim mevcuttur.

1-) https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/oyuncu-bilgisayari.147/

2-) https://www.letgo.com/item/oyuncu-bilgisayar-iid-1709775626
Kardeşim 30k ya 6600xt birde ikinci el sıfur toplarsan aynı bileşenlerde max 23k

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,233
Üyeler
174,327
Son üye
gasimmammadov1
Geri