Valla bu tarz durumlarda eleman ne istiyorsa onu vermek lazım yoksa böyle işi bırakabiliyorlarAnakartın CPU beslemesi 12Pin ben 8 Pin bağladım.Ondan yapma ihtimali nedir ? Daha önce bu şekilde çok kasa bağladım bir problem yaşamadım.
İnternetten baktığıma göre ya ekran kartının driverı sorun yaratıyor ya da psu sıkıntı yaratıyormuş. Ancak ben ekran kartı driverının eksikliğinin bu denki problem yaratacağını düşünmüyorum sorun psu olabilir.Bu arada şunuda söyliyim,yeni gördüm. Radeon uygulamasında ''Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan Radeon WattMan ayarları geri yükelendi'' diye bir bildirim vermiş.
750W bir güç kaynağı ile değiştireceğim bu hafta içerisinde.PSU'da sorun olduğunu sanmıyorum anakart ve ekran kartımı update etmeden önce sistemimde hiçbir sorun yoktu.Hiç kapanmadan 3 hafta açık bıraktığım oluyordu.İnternetten baktığıma göre ya ekran kartının driverı sorun yaratıyor ya da psu sıkıntı yaratıyormuş. Ancak ben ekran kartı driverının eksikliğinin bu denki problem yaratacağını düşünmüyorum sorun psu olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun psu nun watt değeri değil de kendisi gibi sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DDU ile eski driverı güvenli modda kaldırıp ekran kartınızın önerilen en güncel driverını indirip kurun. Sorun devam ederse psu’dur.
Hacı sanki sorun da o gibi750W bir güç kaynağı ile değiştireceğim bu hafta içerisinde.PSU'da sorun olduğunu sanmıyorum anakart ve ekran kartımı update etmeden önce sistemimde hiçbir sorun yoktu.Hiç kapanmadan 3 hafta açık bıraktığım oluyordu.