Bir sefer almışsınız. Bundan sonra özgün içerik üretmeye, SEO uyumlu site olmasına ve sitenize ziyaretçi çekmek için uğraşmanızı öneririm.nasıl yani?ne yapmalıyım?
Search google console eklemen gerekiyor onaylandıktan sonra sitemap ekleyebilirsin. Eğer yaptığın halde diğwr sayfaları algılamıyorsa kendin ekle sonradan otomatik kendisi onaylanırsite arama motorunda çıkması için ne yapmalıyım?google seo eklentisi kurdum fakat site adını yazınca giremiyorum.acaba site içerisinde konu/içerik olmadığı için mi çıkmıyor?
Search google console eklemen gerekiyor onaylandıktan sonra sitemap ekleyebilirsin. Eğer yaptığın halde diğwr sayfaları algılamıyorsa kendin ekle sonradan otomatik kendisi onaylanır
seo checkte skoru daha artırabileceğim bir yol biliyor musun?Bir sefer almışsınız. Bundan sonra özgün içerik üretmeye, SEO uyumlu site olmasına ve sitenize ziyaretçi çekmek için uğraşmanızı öneririm.
SEO uyumlu bir tema kullanmak.Alıntıyı görüntüle
Ben bir şey yapmadım,google ile ilgili sorun vardı.diğer aram motorlarında olması gibiyken googleda değildi.şimdi düzelmiş.Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
seo checkte skoru daha artırabileceğim bir yol biliyor musun?