- Reaksiyon skoru
- 48
sitenin kullanımı ve arayüzü hoş duruyor sade ve basityeni bir site kodluyorum sizce nasıl olmuş
Lorem Ipsum o.ama m2 ssd nasıl takılır bölümüne yok lityum implantı kozkalyum titanyumla birleştirin falan yazmak yerine direkt nereye koyacağını nasıl sabitleyeceğini yazmalısın
neyse ne işte o tarz şeyler ve boş yazılardansa direkt ne yapacağını gösteren bi yazıyla başlarsa diğer sitelerden farkı olacağı için etkileşim görürGüzel duruyor.
Lorem Ipsum o.
Lorem Ipsum'un ne olduğunu araştır bence.neyse ne işte o tarz şeyler ve boş yazılardansa direkt ne yapacağını gösteren bi yazıyla başlarsa diğer sitelerden farkı olacağı için etkileşim görür
hocam şuanlık denemek için koydum yazıları zatenneyse ne işte o tarz şeyler ve boş yazılardansa direkt ne yapacağını gösteren bi yazıyla başlarsa diğer sitelerden farkı olacağı için etkileşim görür
neyse ne işte o tarz şeyler ve boş yazılardansa direkt ne yapacağını gösteren bi yazıyla başlarsa diğer sitelerden farkı olacağı için etkileşim görür
tamam hocam işte tavsiye veriyorum o tarz boş yazılar yazmışsın demiyorum boş yazılar yazma diyorumLorem Ipsum'un ne olduğunu araştır bence.
kötüüüüüüüüüüüüüüyeni bir site kodluyorum sizce nasıl olmuş