Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıvı Metal Kapasitörlere geldi. Nasıl temizleyebilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Sıvı metal yayılıp Kapasitör ya da Dirençlere geldi.

Cihaza hiç elektirik verilmedi ve batarya sökük durumda. Nasıl temizleyebilirim iğneli şırınga ile çekmeye çalıştım işe yaramadı.

ayrıca güzelce temizlense dahi sıkıntı yaratır mı temas ettiği için

bekliyorum hocam
@Abdullah HacıgülAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül
temizleyeyim derken dahada berbat hal alır o sistem özellikleri neler

Cihaza hiç elektirik verilmedi ve batarya sökük durumda. Nasıl temizleyebilirim iğneli şırınga ile çekmeye çalıştım işe yaramadı.

bekliyorum hocam

@Abdullah Hacıgül
ve ayrıca o bilgisayar hertürlü net çöp diyebilirim temizlesen temizlik yapayım derken ufacık . kadar bir damla gitse başka bir yere dahada beter olur o bilgisayar net gitti

temizleyeyim derken dahada berbat hal alır o sistem özellikleri neler

ve ayrıca o bilgisayar hertürlü net çöp diyebilirim temizlesen temizlik yapayım derken ufacık . kadar bir damla gitse başka bir yere dahada beter olur o bilgisayar net gitti
en azından neyle sıvı metali neyle gider memi önerirsiniz?

Ah be. Keşke kapton bant kullansaydın veya çevresini en azından bişeyle kapatsaydın.
Bir de tam emin değilim ancak uyguladıktan sonra başka yerlere yayılma durumu olabiliyormuş abdullah hacıgül kapton bant öneriyordu o yüzden.

Ah be. Keşke kapton bant kullansaydın veya çevresini en azından bişeyle kapatsaydın.
Bir de tam emin değilim ancak uyguladıktan sonra başka yerlere yayılma durumu olabiliyormuş abdullah hacıgül kapton bant öneriyordu o yüzden.
fabrikasyon sıvı metal macunlu cihazı sökünce bu şekil çıktı . sıvı metalin altında şu an silikon var yani dirençlere temas etmiyor hangi malzemeyle temizlesem daha iyi olur onu öğrenmek istiyorum .

fabrikasyon sıvı metal macunlu cihazı sökünce bu şekil çıktı . sıvı metalin altında şu an silikon var yani dirençlere temas etmiyor hangi malzemeyle temizlesem daha iyi olur onu öğrenmek istiyorum .
Asus rog mu ürün? Sanırım fabrikasyon çıkışlı bi asus rog uyguluyordu sıvı metali.
Bir de neden temizlemek istiyorsun ki? Öyle çıktıysa ve çalışıyorsa bir sorun yoktur zaten.

Asus rog mu ürün? Sanırım fabrikasyon çıkışlı bi asus rog uyguluyordu sıvı metali.
Bir de neden temizlemek istiyorsun ki? Öyle çıktıysa ve çalışıyorsa bir sorun yoktur zaten.
ekran kartı normal macun ve ısınıyordu o yüzden . hangi malzemeyle temizleyeyim?

bekliyorum hocam

@Abdullah Hacıgül
nasil olmus ya o
fikrim yok gercekten

Bilgim yok ancak İzopropil alkol'ün seçeneklerden birisi olduğunu düşünüyorum.
Kuru bir bez veya peçete ile çıkmıyor mu?

bekliyorum hocam

@Abdullah Hacıgül
daha iyi görsel koyarsan daha iyi olur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular