Neler Yeni

sıvı soğutma için en verimli montaj yeri neresi olur

nasıl olur

• Efsane

Oylar: 1 20.0%
  • kötü, üste montajlamalısın

Oylar: 4 80.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kasanın üstüne mi montajlayayım yoksa sf120 fanlarının arkasını mı eğer fanların arkasına montajlarsam radyatörü cooler masterin fanlarını da sıvı soğutmanın arkasına montajlarım
yani şöyle:
radyatöre hava sf120 fanlardan gelicek ve radyatörden geçen hava masterliquid in fanları tarafından kasaya yönlendirilecek
daha açık anlatmam gerekirse resimdeki yere radyatörü montajlasam sonra radyatörün arkasına da sıvı soğutmanın fanlarını montajlasam nasıl olur

Ekler

• delta rgb.jpeg
    delta rgb.jpeg
    86.7 KB · Hit: 37

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kasanın üstüne mi montajlayayım yoksa sf120 fanlarının arkasını mı eğer fanların arkasına montajlarsam radyatörü cooler masterin fanlarını da sıvı soğutmanın arkasına montajlarım
yani şöyle:
radyatöre hava sf120 fanlardan gelicek ve radyatörden geçen hava masterliquid in fanları tarafından kasaya yönlendirilecek
daha açık anlatmam gerekirse resimdeki yere radyatörü montajlasam sonra radyatörün arkasına da sıvı soğutmanın fanlarını montajlasam nasıl olur
Ön panel daha iyi olduğunu duydum genel olarak ve ben ön panelde kullanıyorum sıvı soğutmamı iyi de oluyor. Ve senin fazladan fan imkanın varken bence ön panel iyi olur

Alaaddin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Sebahattin
hocam üstteki 2 sine montajlarsan alttaki 1i içeri hava çekemez alttaki 2 sine montajlarsan üstteki fan da içeriyi besler BENCE

Railgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Mikoto Misaka
Neden üste takmıyorsunuz?

Pull-Push yapacaksanız radyatör fanlarını öne, kasa fanlarını arkaya takın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,047,882
Üyeler
166,289
Son üye
babakralinyo
Top Bottom