Neler Yeni

Yardım Sıvı Soğutma mi en iyi hangi ayarda kullanırım?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bütçe
5
Arkadaslar islemcim Ryzen5 3600x. Sıvı Soğutmam Msi Coreliquid 240rh. Biostan fan ayarlarını falan hepsini akıllıya aldim öyle kullanıyorum. Sizce en iyi hangi ayarlarda kullanabilirim. Yani eminim ki biostan ayar yapılırsa en sessiz ve en iyi soğutmayı alabilirim çünkü bir sürü ayar var. Arastirdigim kadarıylada yapanlar varmış. Bilginiz var mı bu konu ile ilgili?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Ben özel ayar yaptım, biraz uğraşırım derseniz öyle yapmanızı öneririm. Mesela ben yapmasaydım ara gaz verip duracaktı muhtemelen. Pump hızının sürekli en yüksekte olmasını öneririm.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben özel ayar yaptım, biraz uğraşırım derseniz öyle yapmanızı öneririm. Mesela ben yapmasaydım ara gaz verip duracaktı muhtemelen. Pump hızının sürekli en yüksekte olmasını öneririm.
Aynen bende öyle bise yapmayı düşünüyorum. Çünkü sürekli hizlanip dusuyor pompası. Bir ayarda stabil çalışsa daha iyi olacak. Ama pek bilgim olmadığı için yanlış bisey de yapmaktan korkuyorum.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Aynen bende öyle bise yapmayı düşünüyorum. Çünkü sürekli hizlanip dusuyor pompası. Bir ayarda stabil çalışsa daha iyi olacak. Ama pek bilgim olmadığı için yanlış bisey de yapmaktan korkuyorum.
Dediğim gibi fanları sıcaklıklara göre uğraşarak ayarlarsınız, pompa sesi nasıl, boştayken çok ses geliyor mu?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi fanları sıcaklıklara göre uğraşarak ayarlarsınız, pompa sesi nasıl, boştayken çok ses geliyor mu?
Yok çok ses gelmiyor ama ara sıra oyundayken hizlanip dusuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom