Neler Yeni

Yardım Sıvı Soğutma Montajı İçin Demir Braket Arıyorum

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Lian Li 011 Midi kasama 360mm sıvı soğutmayı üst tarafa sığdıramadım. Yani deliklere denk gelmiyor. İlk fotoda attığım gibi olması gerekiyor. Ama onu yapmam içinde oradaki braketlerden lazım. Amazon.uk de buldum. Ama bunlardan Türkiyede nereden bulabilirim? 2. Fotoda bana lazım olan şeyide attım. Amazon linkide aşağıda

Ekler

• 1653507795947.png
    1653507795947.png
    1.3 MB · Hit: 51
  • 1653507846291.png
    1653507846291.png
    433.7 KB · Hit: 47

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bi karton alıyorsun ve delik mesafelerini işaretliyorsun. Sonra bi demirciye gidip kaç adet lazımsa kestirip deldiriyorsun. Takacağın vidalarıda götür yanında, delik çapı için lazım olacak. Resimler daha detaylı olsa birebir çözüm bulurdum sana.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
Lian Li 011 Midi kasama 360mm sıvı soğutmayı üst tarafa sığdıramadım. Yani deliklere denk gelmiyor. İlk fotoda attığım gibi olması gerekiyor. Ama onu yapmam içinde oradaki braketlerden lazım. Amazon.uk de buldum. Ama bunlardan Türkiyede nereden bulabilirim? 2. Fotoda bana lazım olan şeyide attım. Amazon linkide aşağıda

Radyatörü delme de

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi karton alıyorsun ve delik mesafelerini işaretliyorsun. Sonra bi demirciye gidip kaç adet lazımsa kestirip deldiriyorsun. Takacağın vidalarıda götür yanında, delik çapı için lazım olacak. Resimler daha detaylı olsa birebir çözüm bulurdum sana.
Hocam muhtemelen internetten alacağım. Çünkü oraya gidecek vaktim olmuyor. Akşamdan akşama işten geldikçe kullanıyorum bilgisayarı. Bu arada daha detaylı şu videoda anlatıyor. Bende oradan öğrendim. Dakika 2.18de anlatıyor.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Radyatörü tam ortalayınca sığmıyor. Mecbur sıfıra sıfır olması gerekiyor.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kasanın kendisinide delebilirsin. 20 dolar verilecek malzeme değil bu. Hatta sert bi plastik plakayı ısıtılmış bıçakla kesip. ısıtılmış tornavidayla delipte halledebilirsin.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Kasanın kendisinide delebilirsin. 20 dolar verilecek malzeme değil bu. Hatta sert bi plastik plakayı ısıtılmış bıçakla kesip. ısıtılmış tornavidayla delipte halledebilirsin.
Ön Taraf neyse de , arka biraz boşlukta kalıyor. Orayı tutacak bir plastik plaka bakayım ama tutacağını sanmıyorum

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ön Taraf neyse de , arka biraz boşlukta kalıyor. Orayı tutacak bir plastik plaka bakayım ama tutacağını sanmıyorum
Kapsamlı düşün sadece. Sağlam bi plastik işini rahatca görecek. İşyerinde bi elektronik ambalajındanda çıkabilir, Evdeki eski saat kutusuda olabilir. ;)

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ng3
Merhaba mobilya birleştirme demiri olarak ararsanız bir sürü sonuç çeşit çıkıyor kendinize uygun olanı alıp siyaha boyayabilir veya gerekli yerlerden kesip delip bir şekilde sabiltmeyi yapabilirsiniz.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Kapsamlı düşün sadece. Sağlam bi plastik işini rahatca görecek. İşyerinde bi elektronik ambalajındanda çıkabilir, Evdeki eski saat kutusuda olabilir. ;)
En kötü öyle yapacağım. Bakalım 3 5 tane onu oraya tutturacak aparat bulsam yeter zaten.
Merhaba mobilya birleştirme demiri olarak ararsanız bir sürü sonuç çeşit çıkıyor kendinize uygun olanı alıp siyaha boyayabilir veya gerekli yerlerden kesip delip bir şekilde sabiltmeyi yapabilirsiniz.
Teşekkürler hocam baktım ama uygun bir şey bulamadım

Top Bottom