eldiven takMerhabalar öncelikle fanları ve kasaya taktım sıvı soğutmayı ama kablolama ve işlemciye nasıl takarım neyle montaj yapıcağim islrmciye
am5 sistem bilginiz olsun Fotodaki kablolar var ayni sekilde fandada nasıl takarım ?
Youtubeden izleyerek yapman daha iyi olur görerek yapmış olursunMerhabalar öncelikle fanları ve kasaya taktım sıvı soğutmayı ama kablolama ve işlemciye nasıl takarım neyle montaj yapıcağim islrmciye
am5 sistem bilginiz olsun Fotodaki kablolar var ayni sekilde fandada nasıl takarım ?
Hocam hiç amd icin video yokkiYoutubeden izleyerek yapman daha iyi olur görerek yapmış olursun
reis detaylı foto felan koysan iyi olurdu, pompanın işlemci tarafına takılan aparatları farklı şekillerde oluyor genel bir soket yok yani, ona göre şunu şuraya tak felan derizde hiçbişey koymamışsın, sadece kabloları diyosan küçük soketi pump fan a tak, pump fan yoksa cpu fana tak, diğeri argb soketi, varsa anakartında 3pinli 5v argb girişi oraya takKeşke soruma cevap verseydin
YÜkte 65 boşta 40 iyi mi? hocam ?eldiven tak
Hocam böyle taktım am5 olduğu içinreis detaylı foto felan koysan iyi olurdu, pompanın işlemci tarafına takılan aparatları farklı şekillerde oluyor genel bir soket yok yani, ona göre şunu şuraya tak felan derizde hiçbişey koymamışsın, sadece kabloları diyosan küçük soketi pump fan a tak, pump fan yoksa cpu fana tak, diğeri argb soketi, varsa anakartında 3pinli 5v argb girişi oraya tak
YÜkte 65 boşta 40 iyi mi? hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam böyle taktım am5 olduğu için
Mesaj otomatik birleştirildi:
%100 yükte 68 derece iyi mi? ? 5 dakikadır açik