Neler Yeni

SIVI SOĞUTMA ÖNERİ?? 5600

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
Merhaba sistem satın aldım bu sistemde ne güncellemeliyim 2k monitor var ne önerirsiniz?

1tb ssd var kaliteli 3.0 anakartla uyumlu birde ramlar xpg kırmızı versiyonu yakında 32gb ram yapacağım

Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...stu-ax4u32008g16a-sr30-fiyati,1093891248.html
RAMLER BU BENDEKİ ?

650W PSU mavi ekran vermez dimi ? yada ekran kararması :DD

THANOS14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Ceylan
Bu anakartta tek M2 slotu var benim için yeterli diyorsan kalabilir yoksa onu değiştirebilirsin. İşlemci güzel, ekran kartı güzel, ramleri 3600 olan bir model alabilirsin, SSD var dedin, kasa komple meş o da güzel, PSU zaten mükemmel. Bir de galiba egzoz fanı yok arkaya bi fan takmalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu anakartta tek M2 slotu var benim için yeterli diyorsan kalabilir yoksa onu değiştirebilirsin. İşlemci güzel, ekran kartı güzel, ramleri 3600 olan bir model alabilirsin, SSD var dedin, kasa komple meş o da güzel, PSU zaten mükemmel. Bir de galiba egzoz fanı yok arkaya bi fan takmalısın.
arkada var rgb değil normal fan

hocam sıvı soğutma yalnız

hocam 1tb samsung ssd 970 evo plus dram modeli olan varya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom