Österreicher
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Bütçe
- 950
Yaklaşık 900 lira civarında bir sıvı soğutma arıyorum. Kullandığım işlemci ‘’Ryzen 5 5600X’’. Yardım ederseniz sevinirim.
Konu dışı bir şey soracağım, eğer stok soğutucu ile kullandiysaniz, yükte kaç derece görüyor ?Yaklaşık 900 lira civarında bir sıvı soğutma arıyorum. Kullandığım işlemci ‘’Ryzen 5 5600X’’. Yardım ederseniz sevinirim.
kasa kaç cm destekliyor
ZoomFlow 240X ARGB almanı öneririm.Yaklaşık 900 lira civarında bir sıvı soğutma arıyorum. Kullandığım işlemci ‘’Ryzen 5 5600X’’. Yardım ederseniz sevinirim.
Doğrusunu söylemek gerekirse hatırlamıyorum ama internette vardır.Konu dışı bir şey soracağım, eğer stok soğutucu ile kullandiysaniz, yükte kaç derece görüyor ?
Sağ olun.![]()
İşlemci Soğutucu ve İşlemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
İşlemci Soğutucu ve İşlemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com
hocam pardon başka konudaydımda bunu alabilirsinizCOOLER MASTER MasterBox TD500 750W 80+ Bronze Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 750W 80+ Bronze Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-KGNB75-S00 ITOPYA'da.www.itopya.com
çok sağ olunhocam pardon başka konudaydımda bunu alabilirsiniz
edit: gçeen hafta değil bi önceki haftada olabilir geçen hafta 3 lüsü 1100 tlyldi galibageçen hafta bu soğutucu 925 TL ye düşmüştü sanırım. Cuma günleri indirim oluyor incehesapta. indirim yakalıp bunu almanı öneririm.
![]()
MSI MAG CoreLiquid 240R ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Coreliquid 240’a 950 lira zaten verilmezgeçen hafta bu soğutucu 925 TL ye düşmüştü sanırım. Cuma günleri indirim oluyor incehesapta. indirim yakalıp bunu almanı öneririm.
![]()
MSI MAG CoreLiquid 240R ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
edit: gçeen hafta değil bi önceki haftada olabilir geçen hafta 3 lüsü 1100 tlyldi galiba