sıvı sogutma almayı dusunuyorum kasam
Hava soğutma sığıyorsa hava soğutma alman daha mantıklı olur. Çok daha ucuza geliyor. Performanslarıda güzel. 7500f i hava soğutucu ile 60 derecelerde kullanıyorum. Normalde rahatlıkla 100 dereceye dayanan bir işlemci. Benim kullandığım model thermalright phantom spirit 120 evosıvı sogutma almayı dusunuyorum kasam
Gametech Prime V2 RGB 7 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası
işlemcim 95 dereceye kadar cıktı stok fan ile dedim dur artık oneriniz varsa cok iyi olur 240mm dusunuyordum 2 fanlı olan galiba fiyat olarak cok pahalı olmazsa iyi olur işlemcide alıcam ilerde
kanka kasam akvaryum diye dediydim bak fotosunu atayımHava soğutma sığıyorsa hava soğutma alman daha mantıklı olur. Çok daha ucuza geliyor. Performanslarıda güzel. 7500f i hava soğutucu ile 60 derecelerde kullanıyorum. Normalde rahatlıkla 100 dereceye dayanan bir işlemci. Benim kullandığım model thermalright phantom spirit 120 evo
650watt psu almayı dusunuyorum o yuzden cok fazla değil onerini yap ona göre fazla derim kralBütçe?
iyi soguttunugu dusunuyorsan alıcam kralBence thermalright frozen magic 240mm olabilir bende 360mm var
Bende bu gruba sprup almıştım herkes thermalright al demişti o bütçelerdeiyi soguttunugu dusunuyorsan alıcam kral
sagolasın kral alırım heraldeBende bu gruba sprup almıştım herkes thermalright al demişti o bütçelerde