AbdullahAbDişindekiBoşluk
80+ Silver
Dahası
yaratmaz hocamHocam aklıma geldi bende corsair 4000x kasa var boyutları problem yaratır mı ?
yaratmaz hocamHocam aklıma geldi bende corsair 4000x kasa var boyutları problem yaratır mı ?
benim yaşadığım sorunu yani sesi youtube da bulamadım henüz dediğim gibi ilk defa kullanıyorum acaba normal mi akşam video çekip youtube a atsam inceler misin hocamyaratmaz hocam
Hocam yaşadığınız sorunu herkes yaşıyor, yani sorun sizde değil o ürünün kronik sorunu. Keşke almadan sorup alsaydınızbenim yaşadığım sorunu yani sesi youtube da bulamadım henüz dediğim gibi ilk defa kullanıyorum acaba normal mi akşam video çekip youtube a atsam inceler misin hocam
dediğim gibi hazır sistem ile aldığım bi cihaz maalesef iade edicem silverstone kafama yattı siz kullanıyor musunuzHocam yaşadığınız sorunu herkes yaşıyor, yani sorun sizde değil o ürünün kronik sorunu. Keşke almadan sorup alsaydınız
hayır ben kullanmıyorum ancak forumda vedahi çoğu yerde kullanıp memnun kalan çok kişi var. Tam bir f/p ürünü. Hangi işlemciyle beraber kullanacaksınız?dediğim gibi hazır sistem ile aldığım bi cihaz maalesef iade edicem silverstone kafama yattı siz kullanıyor musunuz
bendeki pek fan sesine benzemiyor hocam işten çıktığımda video çekip youtube a uploadlıcam incelerseniz sevinirim bu normal çalışması derseniz hiç uğraşmıcamcoolermaster fanları aldım fanlar tıkırtı çıkartıyor değişim için yolladım değişti ancak yeni gelen fanlarda da aynı sorun var rulmandan geliyor büyük olasılıkla ses rahatsız edici ama performansa etkisi yoktur kendi tercihiniz
ryzen 5 5600xhayır ben kullanmıyorum ancak forumda vedahi çoğu yerde kullanıp memnun kalan çok kişi var. Tam bir f/p ürünü. Hangi işlemciyle beraber kullanacaksınız?
Sıkıntı olmaz hocam bende de 5600x var ve ben de 240mm sıvı soğutma kullanıyorum. kesinlikle yararınıza olacaktırbendeki pek fan sesine benzemiyor hocam işten çıktığımda video çekip youtube a uploadlıcam incelerseniz sevinirim bu normal çalışması derseniz hiç uğraşmıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 5 5600x
normal çalışma sıcaklığınız nedir 50-55 arası çalışıyor normal oyunlarda da maksimum 72 gördüm sıvı soğutma ile birlikteSıkıntı olmaz hocam bende de 5600x var ve ben de 240mm sıvı soğutma kullanıyorum. kesinlikle yararınıza olacaktır
Ben 60-65 derece üzerini görmedim, ancak zorlayıcı oyun oynayamıyorum çünkü ekran kartım hd7350normal çalışma sıcaklığınız nedir 50-55 arası çalışıyor normal oyunlarda da maksimum 72 gördüm sıvı soğutma ile birlikte
akşam dediğim gibi video yu vaktiniz olursa incelerseniz bir de pompa ayarı varmış falan ben hiç bir şey yapmadım sistem kurulu geldi.Ben 60-65 derece üzerini görmedim, ancak zorlayıcı oyun oynayamıyorum çünkü ekran kartım hd7350
tabi ki var, ben ses olmasın diye 700rpm civarlarında tutuyorum pompa fanlarını. Autoya bırakırsam da 1200rpm civarlarına çıkıyor o zaman 55-60 derecelere iniyor, ama hafiften bir ses geliyor o yüzden ben elle müdahale ile 700rpm'e sabitledimakşam dediğim gibi video yu vaktiniz olursa incelerseniz bir de pompa ayarı varmış falan ben hiç bir şey yapmadım sistem kurulu geldi.
işte belkide o ses benim şuan aldığım ses çünkü dediğim gibi internetteki hiç bir ses ile aynı değil sorunları inceledim biraztabi ki var, ben ses olmasın diye 700rpm civarlarında tutuyorum pompa fanlarını. Autoya bırakırsam da 1200rpm civarlarına çıkıyor o zaman 55-60 derecelere iniyor, ama hafiften bir ses geliyor o yüzden ben elle müdahale ile 700rpm'e sabitledim