Neler Yeni

Sıvı Soğutmadan Gelen Şırıltı sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
atakan akman
full speed diyor zaten sorun da bu full speed oldugu için sürekli aynı devirde yani en yüksek devirde oldugu için şakırtı sesi geliyor oraya tıklayıp default yazabilir onu seçebilirsin veya yazan başka seçenekleri söyler misin ona göre seçmene yardımcı olayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Özer
full speed diyor zaten sorun da bu full speed oldugu için sürekli aynı devirde yani en yüksek devirde oldugu için şakırtı sesi geliyor oraya tıklayıp default yazabilir onu seçebilirsin veya yazan başka seçenekleri söyler misin ona göre seçmene bu seçenekler mevcut
Bu seçenekler mevcut

Ekler

• 20240926_221518.jpg
    20240926_221518.jpg
    2.2 MB · Hit: 15
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
atakan akman
standart mode'u seçin hocam akabinde bilgisayarı yeniden başlatın bir süre kullanın ses gelmezse sorununuz çözülmüş demektir

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Ses pompa sesi anakart hızı birden artırıyorsa ondan olabilir genelde rulman keçe tarzı şeyler bozulunca bu ses geliyor.

Ama onun harici çok gürültü var ortam sesi mi kasa sesi mi anlam veremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Özer
standart mode'u seçin hocam akabinde bilgisayarı yeniden başlatın bir süre kullanın ses gelmezse sorununuz çözülmüş demektir
yeniden başlattım fakat ses hala gelmekte hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses pompa sesi anakart hızı birden artırıyorsa ondan olabilir genelde rulman keçe tarzı şeyler bozulunca bu ses geliyor.

Ama onun harici çok gürültü var ortam sesi mi kasa sesi mi anlam veremedim
ortamda sadece kasa çalışmakta

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
atakan akman
yeniden başlattım fakat ses hala gelmekte hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ortamda sadece kasa çalışmakta
ben bu anlattığım şekilde çözdüğüm için elimden gelen destek şuan için bu, bir de deepcool markasını daha önce kullanmadıgım için bir şey diyemiyorum. Belki aldığınız ürünün size denk gelenin de bir sorun olabilir veya o model'de kronik bir sorun olabilir başka forumlarda bu konu hakkında veya bu ürün hakkında konular açılmış mı buna bi bakabilirsiniz. Bunların dışında aklıma bir çözüm yolu gelmediği için daha fazla destek veremiyorum, üzgünüm :(

Umarım sorunu çözebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,033
Üyeler
163,424
Son üye
Curhicsum
Top Bottom